cheloo

Paraziţii au scos un nou album după o lungă absenţă, iar, într-una din melodii, îl desfinţează pe Guess Who.

Cheloo, liderul trupei, s-a luat de Speak, iubitul Adelinei Pestriţu, iar acum a venit rândul unui alt cântăreţ, căruia i-a dedicat câteva versuri. Este vorba de Guess Who, cel cu care a colaborat în trecut.”Foamea de bani vă loveşte fix în faţă, când a disparut 3SE-ul aţi rămas restul. Nu că-s de acord , dar toata lumea strigă m...Guess Who. Noi suntem 3, deci destui să facem presiuni, să scăpăm lumea de resturi că sunteţi nuli”, sunt versurile melodiei.

Scandal monstru


Guess Who a intrat în vizorul lui Cheloo
Guess Who a intrat în vizorul lui Cheloo
Între Cheloo şi Guess Who a izbucnit un scandal monstru în urmă cu trei ani din cauza banilor. Cei doi au colaborat o perioadă, însă au ajuns să se certe.
"O să-mi bag ... în Guess Who într-o zi. Mă p.. pe el şi îl bat când vrea muşchiul lui. Guess Who e p... mea, ca să se ştie. Nu mă mai pot abţine. Dacă Paraziţii o să-i facă o piesă o să iasă pe stradă cu coşul de gunoi pe cap", au fost vorbele grele ale lui Cheloo către Guess Who.
Din prieteni, Cheloo şi Guess Who au devenit duşmani de moarte. Cel din urmă a decis să-şi facă un studio de producţie alături de Grasu XXL şi Spike, lăsându-i pe cei de la Paraziţii "fără clienţi".(B.G.) 

Citeste despre:parazitii album, cheloo muzica


Share On Facebook