Sanda Ungur, supraviețuitoarea accidentului de la Jibou a fost externată. Tânăra nu-și amintește nimic

Publicat: 21/05/2018 | 18:39

Sanda Ungur, singura supraviețuitoare a accidentului de la Jibou în care 4 tinere și-au pierdut viața, a fost externată din spital. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Medicii spun însă că tânăra este amnezică. (CITEȘTE ȘI: ELE SUNT CELE PATRU TINERE CARE AU MURIT PE LOC ÎN ACCIDENTUL DE TREN DIN SĂLAJ)

Aflată în Spitalul „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare după accidentul din Jibou care a avut loc în urmă cu 4 zile, Sanda Ungur a fost externată. Tânăra de 21 de ani a fost internată cu politraumatisme, contuzie toracică și pulmonară și a fost externată după ce medicii au constatat că starea ei este bună și nu mai are nevoie de îngrijiri medicale.

”După câteva zile de spitalizare, starea pacientei este foarte bună, iar colegii care i-au acordat îngrijiri medicale au decis că poate fi externată. Nu sunt probleme. În urma traumatismului, contuziile s-au ameliorat și poate fi externată.”, a declarat medicul Vasile Pop. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR)

Sanda nu-și amintește nimic din ceea ce s-a întâmplat

Vasile Pop, managerul interimar al spitalului din Baia Mare, a declarat că Sanda Ungur este amnezică și nu-și amintește nimic din ceea ce s-a petrecut după festivitatea de absolvire a Universității Tehnice din Cluj-Napoca, la care fusese împreună cu cele patru colege ale sale. Ea însă a ar fi aflat că prietenele ei au murit în accidentul petrecut la o trecere de cale ferată, în Jibou și este în stare de șoc. De asemenea, tânăra și-a închis contul de Facebook în urma sutelor de mesaje primite. (CITEȘTE ȘI: ȚI SE RUPE INIMA! MESAJUL POSTAT DE MĂDĂLINA, UNA DINTRE TINERELE MOARTE ÎN ACCIDENTUL DE TREN DE LA JIBOU: „NUMAI BUNUL DUMNEZEU NE POATE AJUTA SĂ ÎNȚELEGEM”)

”Nu știe ce s-a întâmplat. Spune că a uitat tot ce a fost după festivitatea de absolvire a Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca. Suferă de amnezia retrogradă.”, afirma Vasile Pop.

Accidentul a avut loc joi, 17 mai

Patru tinere, care se pregăteau să absolve facultatea, au avut parte de o moarte violentă. Autoturismul în care se aflau împreună cu o altă colegă a fost spulberat de un tren în Zalău. Impactul a fost a fost atât de puternic, încât patru dintre studente au murit pe loc. Singura supraviețuitoare a fost Sanda Ungur, cea care se afla la volanul mașinii înmatriculate în Maramureș. (VEZI ȘI: CE A APĂRUT PE CER LA LOCUL TRAGEDIEI DIN SĂLAJ, ÎN CARE ȘI-AU PIERDUT VIAȚA PATRU FETE! OAMENII CRED CĂ ESTE UN SEMN DIVIN)

 

Citește și...