Sângele a dat în clocot la „Insula Iubirii”. Scene de sex sălbatic. Vezi imaginile

Publicat: 19/04/2019 | 08:58

”Insula Iubirii” este o emisiune unde pasiunile sunt de nestăvilit. Și, de foarte multe ori, telespectatorii asistă la scene ”fierbinți”, acestea fiind, una peste alta, momentul culminant al show-ului. Chiar dacă încearcă să se ferească de ”ispite”, concurenții sunt, totuși, supuși… plăcerilor trupești.

”Ispitele” și-au făcut și își fac ”datoria”, reușind să îi atragă în pat pe concurenți, iar ipostazele erotice încing atmosfera și aduc rating.

Scene fierbinți la ”Insul Iubirii”

Deea și ispita Tomiță

Deea a devenit cunoscută după ce a participat la „Insula Iubirii”, fiind prima participantă care a făcut sex în emisiune. A abandonat o relație de patru ani fără niciun fel de regret și s-a lăsat purtată de ”val” chiar în brațele ”ispitei” Tomiță.

Citește și: PREMIERĂ LA INSULA IUBIRII, SEZONUL 5! CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN PRIMA SEARĂ DE CÂND CUPLURILE S-AU SEPARAT ȘI AU ÎNTÂLNIT ISPITELE

Sărut pasional între Deea și Tomiță

Loredana și Sorin

Și Loredana a ”reușit” să strice o relație pe care o avea cu prietenul ei, Hamude, după ce a făcut sex cu ispita Sorin fără să știe că este filmată.

Bianca și ispita Sorin

După lungi încercări de-ale lui Sorin, Bianca a cedat şi a făcut dragoste cu el. Aceasta a fost nervoasă pe parcursul partidei de sex din cauza camerelor de luat vederi și a strigat la final: „Poți să pleci să mă *** liniștită? Da, au văzut că facem sex, ce mai vor?!”, spunea Bianca la momentul respectiv, consemnează click.ro.

Citește și: ISPITA NICOLETA DE LA ”INSULA IUBIRII”, CONDAMNATĂ LA ÎNCHISOARE: „MI-AU LUAT MAŞINA, MI-AU PUS CĂTUŞELE”

Bianca și ispita Sorin

Citește mai mult pe click.ro

Citește și...