Loading the player...

Valentina marturisea acum trei ani intr-un interviu ca e momentul sa inceapa sa lucreze la un copil. Asta, desi casnicia cu Boureanu incepuse sa scartaie iar zvonurile conform carora isi insela sotul cu Borcea se auzeau tot mai des.

Cristian Borcea si Alina, actuala sotie
Cristian Borcea si Alina, actuala sotie

Asternuturile lui Cristi Borcea au fost sifonate ani de zile de femei al caror numar ar putea depasi lejer o echipa de fotbal, cu tot cu rezerve. Partidele i-au fost arbitrate tot timpul de presa mondena iar jucatoarele par dispuse si la faultari pentru dragostea lui.

Desi ajunsese sa-si insele pana si amanta cu alta amanta, Borcea pare ca vrea sa le egaleze si numarul copiilor. Vestea conform careia Valentina Pelinel e insarcinata a facut-o pe fosta amanta, si actuala sotie a lui Borcea, sa turbeze de gelozie. Alina a marturisit ca Borcea traia si cu Valentina cu mult timp inainte sa divorteze de Boureanu.

alina borcea

“Pentru mine, Valentina Pelinel este femeia care imi ataca familia, si ma simt hartuita, si atacata si care vrea sa imi strice casnicia. Asta se speculeaza de mult timp, eu traiesc durerea asta de doi ani de zile.”, se plangea Alina Borcea.

Valentina anunta intr-un interviu, acum trei ani, ca planuieste sa ramana insarcinata. Tot atunci, zvonurile vuiau ca mariajul cu Boureanu scartaie.

valentina pelinel

“M-am gandit si la asta, daca pana acum un timp nu ma gandeam, am zis ok, poate e cazul sa facem ce trebuie. Trebuie sa fiu foarte slaba cand raman gravida ca sa am unde sa ma ingras.

Ti-e frica de kg in plus pe care le-ai putea acumula?

Da, recunosc ca da, nu stii cum reactioneaza organismul fiecaruia. Vad persoane care sunt foarte ok, altele nu. Bine, daca esti intr-o conditie fizica ok cand ramai gravida, altfel se deruleaza filmul.”, spunea Pelinel intr-un interviu, la Acasa tv.

alina borcea

“Se pare ca e evident ce a urmarit Valentina de mai mult timp.

Adica, tu spui ca Valentina a urmarit sa ajunga la Cristi Borcea?

Eu spun ca Valentina urmareste sa-mi distruga casnicia.”, concluzioneaza sotia lui Cristi Borcea.

In opt ani de casnicie cu Cristian Boureanu, Valentina nu s-a aratat niciodata dispusa sa faca loc unui nou membru in familie. Acum, in schimb, lucrurile sunt extrem de clare. In permisia de cinci zile pe care Cristi Borcea a avut-o in luna octombrie, ca sa-si boteze fetita, presa a scris ca trei zile le-a petrecut in familie, iar restul de doua i-ar fi fost rezervate Valentinei. Suficiente cat sa-i aduca lui Borcea vestea ca va fi pentru a 7-a oara tatic, iar Alinei sa-i ofere ocazia sa creada ca ar putea deveni fosta doamna Borcea.

valentina pelinel

Mihaela nu se baga

In plin scandal, Mihaela pare ca sta pe tusa si isi freaca palmele de fericire ca roata s-a intors si impotriva celei care i-a adus sfarsitul casniciei cu Cristi Borcea.

Alina si Mihaela Borcea conduc afacerile familiei impreuna
Alina si Mihaela Borcea conduc afacerile familiei impreuna

“Orice femeie simte cand barbatul ei o insala. Ce pot sa spun, viata merge inainte si am sa pastrez acesti 22 de ani care ne-au unit, si o relatie frumoasa care va fi si de acum incolo.”, spunea Mihaela dupa divortul de Borcea.

Citeste si:

Din pacate s-a INTAMPLAT! Valentina Pelinel, PROBLEME cu sarcina! Cum se simte fosta sotie a lui Boureanu

Cum arata ''camera intima'' in care s-ar fi consumat iubirea dintre Valentina Pelinel si Cristi Borcea

Marius Nita

Citeste despre:alina borcea, sarcina, valentina pelinel


Share On Facebook