Șase secrete ale modelelor de videochat glamour

Publicat: 27/11/2019 | 14:50
Șase secrete ale modelelor de videochat glamour

Dacă te interesează un job în domeniul videochatului, probabil ai auzit deja despre câștigurile fabuloase din videochatul glamour și modul în care poți să faci foarte mulți bani păstrându-ți hainele pe tine. Dar, la fel ca în orice alt job sau domeniu de activitate, și în videochatul glamour există modele de top cu venituri mai mari decât media. Cum ajung ele la acest nivel și ce fac pentru a reuși?

Atitudinea
”Atitudinea face diferența” este sintagma care se potrivește cel mai bine cu activitatea unui model de videochat glamour. Modelele cel mai bine cotate și plătite ajung să aibă încasări fabuloase doar pentru că au reușit să învețe care este atitudinea potrivită în față camerei. Sunt cele care zâmbesc, rămân relaxate, își păstrează auto-controlul și reușesc să fie degajate și sexy, păstrănd totuși o urmă de mister.

Make-up-ul
Modelele de top din videochatul glamour nu apar niciodată fără machiaj în fața vizitatorilor și membrilor. Este de la sine înțeles că machiajul nu trebuie să fie unul foarte strident, ci doar cât să le sublinieze trăsăturile. Ruj pentru buze apetisante, fond de ten pentru uniformizare și un strop de mascara pentru o privire pătrunzătoare sunt câteva dintre produsele de make-up cele mai folosite, care le ajută pe fete să fie cât mai atrăgătoare și să capteze atenția membrilor.

Engleza
Modelele care vorbesc fluent engleza sunt avantajate, pentru că le este mult mai ușor să poarte conversații plăcute și lungi, din diverse domenii. Din acest motiv, studiourile profesioniste de videochat glamour pun la dispoziția modelelor care solicită acest lucru, profesori de limba engleză cu ajutorul cărora se vor perfecționa nu numai pentru acest job, ci pentru orice vor vrea să facă în viitor, după ce vor abandona acest domeniu.

Expresivitatea
Pentru că în videochatul glamour modelele își seduc clienții păstrându-și hainele pe ele, mimica feței este una dintre armele aflate la îndemănă, care trebuie folosită la potențialul ei maxim. Modelele știu prea bine că cei care accesează site-urile de videochat glamour o fac pentru că își doresc o parteneră plăcută de discuție, deci nu vor rămâne în fața camerei fără să schițeze nici măcar un zâmbet. Dimpotrivă, sunt deschise, sociabile, vesele, pentru că o mimică a feței degajată și cât mai sinceră îi va face pe membri să rămână pe site cât mai mult timp. Iar timpul, mai ales aici, înseamnă mulți bani pentru ele.

Gestica
Gesturile și limbajul non-verbal sunt extrem de importante în videochatul glamour. Una dintre caracteristicile modelelor de top este că au învățat cum să-și controleze gesturile astfel încât să emane senzualitate și femininitate și să stârnească dorința vizitatorilor, fără să fie nevoite să se dezbrace. Unul dintre cele mai simple trucuri la care apelează aceste modele de top, pentru a învăța să-și controleze gestica și limbajul nonverbal, este să exerseze în fața oglinzii.

Vocea
Interacțiunea în privat, cu membrii, se petrece adesea și prin comunicare verbală, tocmai de aceea, tonul și intensitatea vocii trebuie atent controlate, dar studiourile de videochat glamour profesioniste dispun de aparatură performantă, cu ajutorul căreia ajută modelele să-și perfecționeze vocea. Dincolo de toate acestea, rămâne la fel de important ce și cum spui, dar și vocea senzuală, cu o tonalitate caldă.

Dacă vrei să afli mai multe despre industria de videochat glamour, o poți face direct de la cei care se ocupă de acest domeniu. Poți să-i suni sau să le scrii pe Whatsapp, AICI. Îți vor răspunde pe loc și cu plăcere la orice întrebare. Sau urmărește secțiunea eChat by Studio 20, din CanCan, unde vei găsi detalii interesante din culisele acestei industrii.

Citește și...