Acasă » Știri » Știri interne » SCANDAL APOCALIPTIC intre Zavo si medicul care a “tunat-o”! Santaj, acuzatii si urlete: “A vrut sa mai faca rost de niste bani”

SCANDAL APOCALIPTIC intre Zavo si medicul care a “tunat-o”! Santaj, acuzatii si urlete: “A vrut sa mai faca rost de niste bani”

De: Cancan 23/05/2014 | 00:59
In 2011, Oana Zavoranu a pozat in Playboy, mandra de silicoanele puse de Marek Valcu

Astazi a fost joia neagra pentru Oana Zavoranu. Vedeta a fost prinsa in flagrant atunci cand ii cerea medicului Marek Valcu 10.000 de euro. Esteticianul a denuntat-o dupa o lunga perioada de santaj. Toata povestea, in timp real pe CANCAN.ro.

UPDATE Ora 17:03 Mama Oanei Zavoranu a luat foc atunci cand a aflat ce acuzatii I se aduc fetei sale, luandu-i apararea vedetei:. “Eu am incredere in fiica mea, nu cred ca a facut asa ceva. Nu avea ea nevoie de banii aia. O sustin pana in panzele albe. Cred ca cineva vrea sa-I faca rau gratuit”, a declarat Marioara Zavoranu pentru CANCAN.ro.

Marek Valcu i-a pus silicoane Oanei Zavoranu de sase ori
Marek Valcu i-a pus silicoane Oanei Zavoranu de sase ori

UPDATE Ora 16:30: Medicul Marek Valcu a vorbit facut cateva declaratii pentru reporterii cancan.ro: ” Oana venea si imi spunea: pune si mie, schimba-mi si mie implanturile, ca-ti fac reclama. Si venea si imi facea reclama. Acestea sunt contracte de barter. Exista din luna aprilie 2011 o chitanta prin care am fost platit , iar acei bani au fost dati de mama ei prin intermediul soferului. I-am taiat chitanta, sunt frumos inregistrati la fisc, chitanta exista si in contabilitatea firmei”

El sustine ca i-a facut mai multe operatii estetice vedetei si sustine ca una dintre ele a fost cea de liposuctie. „Nu mai stiu exact. Liposuctie, ceva de genul asta. Nu imi mai aduc aminte. Au fost multe interventii. De patru sau de cinci ori i-am pus silicoane. Sunt un operator rapid. Nu stiu. 20 de minute. Si nu am trimis-o acasa. Ea , ca toti pacientii, a stat aici o zi. Daca pleaca repede acasa exista riscul de sangerare, exista alte riscuri”

UPDATE: Ora 13:00  Fostul ei iubit, Razvan, o sustine pe Oana Zavoranu in scandalul cu controversatul medic si ii ia apararea vedetei: „M-a sunat cineva şi mi-a spus că Oana e la Poliţie şi dă declaraţii. 10.000 de euro cheltuie Oana în 10 minute în mall. Oana nu are nevoie de bani, în primul rând. Oana are bani şi dacă ar avea nevoie de mai mult decât are ea, îi poate cere mamei ei, care o ajută în secunda doi.”

UPDATE: Ora 08:34 Avocatul care o reprezinta pe Oana Zavoranu spune ca doctorul Marek Valcu i-a inscenat flagrantul vedetei si i-a aruncat plicul cu bani in masina. „Oana a cerut contravaloarea a sase operatii estetice de mare precizie si masura. Din pacate ea a ales o metoda nefericita de intra in sfera ilicitului penal. Avem fotografii clare care arata ca sanii Oanei au fost facuti praf de acest doctor. La acel flagrant, doctorul Marek i-a aruncat plicul Oanei in masina. Poate trebuia sa o asist eu pe Oana la aceasta procedura si nu se intampla ce s-a intamplat”, a spus avocatul Alexandru Murarescu, cel care o reprezinta pe Oana Zavoranu.

UPDATE: Ora 01.30 Dupa o zi plina de „evenimente”, Oana Zavoranu a ajuns in sfarsit acasa. Astazi, vedeta a avut parte de lucruri care celor mai multi dintre noi nu li intampla in toata viata. Dupa ce i s-a organizat un flagrant in urma acuzatiei de santaj facute de medicul estetician Marek Valcu, a fost ridicata de Politie si dusa la audieri la sectia 12, unde a petrecut cateva ore bune. La iesirea din sectia de politie, bruneta s-a dus direct in platoul unei televiziuni, unde si-a expus punctul de vedere, dar a si prezentat colectia sa de haine.

Dupa o zi extrem de agitata, Oana a ajuns acasa in jurul orei 01.30
Dupa o zi extrem de agitata, Oana a ajuns acasa in jurul orei 01.30

Dupa toate acestea, a reusit sa ajunga acasa. Inainte de a intra in imobil, Oana a stat cateva clipe de vorba cu jurnalistii. Atitudinea ei a fost una extrem de relaxata, vedeta comportandu-se ca si cum astazi nu s-ar fi intamplat, de fapt, nimic.

Dupa ce a fost audiata de politisti, Oana a ajuns acasa dupa miezul noptii
Dupa ce a fost audiata de politisti, Oana a ajuns acasa dupa miezul noptii

„Terminati-va cu prostiile. Eu v-as vorbi patru ore, dar am promis ca nu vorbesc. Orice amanunt doriti, aflati de la avocatul meu. Deocamdata sunt bine. Va pup si va iubesc”, a spus aceasta.

Inainte de a intra in casa, Oana a salutat zambitoare presa
Inainte de a intra in casa, Oana a salutat zambitoare presa

UPDATE: Ora 01.03 Evenimentele de astazi i-au luat prin surprindere pe toti apropiatii Oanei Zavoranu. Mama vedetei a fost de departe cea mai afectata atunci cand a primit vestea ca fiica ei este anchetata pentru santaj. Contactata telefonic, Marioara Zavoranu a marturisit ca nu stie absolut nimic si ca ii va fi alaturi fiicei sale, indiferent de ce se va intampla in perioada urmatoare. Avea, insa, o voce complet schimbata, vizibil ingrijorata.

„Nu stiu nimic si nici nu vreau sa comentez nimic. Am aflat si eu la fel ca toata lumea, nu stiu nimic mai mult. Este evident ca sunt alaturi de ea si voi fi intotdeauna. Asta nici nu mai trebuie spus”, a declarat aceasta, in exclusivitate pentru CANCAN.ro

Marioara Zavoranu mai are o singura cale de atac
Marioara Zavoranu mai are o singura cale de atac

UPDATE: Ora 00.30 Marek Valcu nu renunta sub nicio forma la acuzatii. Medicul estetician pare hotarat ca Oana Zavoranu sa plateasca pentru ceea ce i-a facut.

„Nu imi este frica de nimeni, vreau ca justitia sa isi urmeze cursul. Eu azi la ora 16 am aflat ca Oana vine cu un mediator, am zis ca nu ma deranjeaza. Medierea se face dupa un protocol, sunt niste principii dupa care se desfasoara. Probabil ca exista un contract, nu mai tin minte”, a spus acesta.

Medicul Marek Valcu a dat-o pe Oana Zavoranu pe mana politiei
Medicul Marek Valcu a dat-o pe Oana Zavoranu pe mana politiei

UPDATE: Ora 00.00 Oana Zavoranu, prima aparitie publica dupa ce a fost eliberata de la sectie. Vedeta si-a facut aparitia intr-o emisiune de televiziune, cu zambetul pe buze si cu chef de viata. Bruneta a dansat si a fost foarte bine dispusa. In plus, cu aceasta ocazie si-a prezentat si colectia de haine pe care urmeaza sa o lanseze in curand.

Desi a fost audiata ore bune, Oana Zavoranu nu s-a sfiit sa se dea in spectacol la TV, unde a dansat si a zambit incontinuu
Desi a fost audiata ore bune, Oana Zavoranu nu s-a sfiit sa se dea in spectacol la TV, unde a dansat si a zambit incontinuu

„Nu e placut sa fi audiat, dar eu sunt super obisnuita cu aceste lucruri. Asa a fost sa se intample sa fiu in diverse scandaluri de-a lungul timpului. As dona cei 10.000 de euro unui asezamant de catei. Asta, evident, daca ar fi fost sa ii iau”, a declarat Oana.

UPDATE: Ora 23.20 Avocatul Oanei Zavoranu a tinut sa isi apere clienta in fata opiniei publice. Aceasta a intervenit in direct pentru a isi spune punctul de vedere. Conform explicatiilor sale, vedeta i-a cerut lui Valcu contravaloarea a sase interventii estetice, cele pe care se pare ca a trebuit sa le faca dupa ce a fost operata de acesta.

La scurt timp dupa ce a fost eliberata de la sectie, Oana si-a prezentat colectia de imbracaminte la TV
La scurt timp dupa ce a fost eliberata de la sectie, Oana si-a prezentat colectia de imbracaminte la TV

„Oana a cerut contravaloarea a sase operatii estetice de mare precizie si masura. Din pacate ea a ales o metoda nefericita de intra in sfera ilicitului penal. Avem fotografii clare care arata ca sanii Oanei au fost facuti praf de acest doctor. La acel flagrant, doctorul Marek i-a aruncat plicul Oanei in masina. Poate trebuia sa o asist eu pe Oana la aceasta procedura si nu se intampla ce s-a intamplat”, a spus barbatul.

UPDATE: Ora 23.00 Invitata in platoul unei emisiuni TV, avocata lui Marek Valcu a oferit mai multe detalii despre situatia de fata. Aceasta a dezvaluit ca medicul era santajat de bruneta de o saptamana si ca a primit chiar si mesaje de amenintari din partea ei.

Katia Cicala, avocata lui Marek Valcu a facut declaratii in direct
Katia Cicala, avocata lui Marek Valcu a facut declaratii in direct

„In urma cu o saptamana, domnul Marek a fost contactat de Oana Zavoranu care i-a cerut suma de 10.000 de euro, pentru ca alftel ea va merge in fata natiunii si va spune ca silicoanele pe care acesta i le-a pus sunt proaste si dauneaza. Greu sa vorbesti asa dupa trei ani si dupa ce aceste implanturi au fost vazute de toata tara in revista Playboy. Acesta are toate mesajele de amenintare trimise de ea, care ulterior a ridicat suma la 15.000 de euro. Eu mi-am sfatuit clientul sa mearga la organele abilitate pentru a face acest denunt. Astazi s-a intamplat flagrantul, intr-o parcare. S-a dispus in aceasta seara ca Oana Zavoranu are un dosar penal pe rol si va fi cercetata in stare de libertate si va fi eliberata sub control judiciar”, a spus Katia Cicala.

UPDATE: Ora 22.30 Dupa cateva ore bune de audieri, Oana Zavoranu paraseste Sectia 12 de Politie. Vedetei i-a fost deschis un dosar penal pe numele ei, iar procurorii de caz au decis ca aceasta sa fie eliberata sub control judiciar. Aceasta a iesit de la Politie cu zambetul pe buze si a declarat ca „iubeste Politia Romana”.

La iesirea de la audieri, Oana a strigat in gura mare ca iubeste Politia Romana si i-a atentionat pe jurnalisti sa nu ii
La iesirea de la audieri, Oana a strigat in gura mare ca iubeste Politia Romana si i-a atentionat pe jurnalisti sa nu ii „strice” silicoanele

Oana Zavoranu si Marek Valcu se cunosc de mai bine de 14 ani si, pana de curand, au avut o relatie foarte buna. In urma interventiilor repetate pe care bruneta si le-a facut la el, cei doi au devenit chiar si prieteni, dupa cum spune chiar medicul. In ultimul an, insa, situatia a degenerat, iar acum au ajuns in plin scandal.

In exclusivitate pentru CANCAN.ro, doctorul a marturisit ca este foarte nemultumit de atitudinea brunetei, despre care spune ca se lasa influentata. Desi au lucrat impreuna ani buni si nu i-a reprosat nimic, acum se plange peste tot de el.

In Playboy, Zavo nu parea sa aiba vreo problema cu silicoanele puse de Marek Valcu
In Playboy, Zavo nu parea sa aiba vreo problema cu silicoanele puse de Marek Valcu

“Ma cunosc cu Oana din 1999 sau 2000 si in toti acesti ani au fost multe operatii, si-a tot scos si si-a bagat. M-a innebunit pur si simplu. Venea sa ii mai fac cate ceva, iar intre operatii nu o mai vedea nimeni. Nu respect ace ii spuneam, nu venea la control. Ultima operatie a fost facuta pe 11 aprilie 2011, iar pe 5 mai ea a aparut in Playboy cu sanii mei si era totul in regula. Acum s-a dus la un doctor care i-a bagat in cap numai prostii si brusc, sanii mei nu mai sunt buni. Vorbeste acum altcineva prin gura ei”, a declarat Marek Valcu.

Marek Valcu a denuntat-o pe Oana pentru santaj
Marek Valcu a denuntat-o pe Oana pentru santaj

CITESTE SI

Oana Zavoranu risca 5 ani de inchisoare! Querida a fost prinsa in flagrant, in timp ce ii cerea 10.000 de euro unui medic!

Nelson Mondialu, dezvaluire INCENDIARA despre Oana Zavoranu: „Am bombardat-o de m-au luat toate caldurile”

Oana Zavoranu la Jilava! Ce se intampla in aceste momente la penitenciar

Astazi, vedeta a fost prinsa in flagrant in timp ce lua 10.000 de euro de la Valcu. Medicul estetician a dezvaluit ca nu este deloc mandru de ceea ce a facut, insa explica faptul ca nu a mai suportat presiunile pe care Oana le facea asupra lui si care dateaza deja de ceva timp.

Pana acum, Oana s-a supus la sapte operatii in zona bustului
Pana acum, Oana s-a supus la sapte operatii in zona bustului

“A vrut sa mai faca rost de niste bani, i s-a parut ca ar fi cazul. Personal, nu sunt mandru de ce am facut, dar nu mai puteam merge inainte asa. A fi santajat nu este o chestie normal, asa ca m-am adresat instantei. In toti anii astia i-am suportat toate toanele si mereu o luam cu ‘Oana’, ‘floricica’, dar cand e vorba de bani, nu se poate vorbi cu ea sub nicio forma. Asa ca m-am dus la Politie si am povestit prin ce am trecut”, a completat esteticianul.

In 2011, Oana Zavoranu a pozat in Playboy, mandra de silicoanele puse de Marek Valcu
In 2011, Oana Zavoranu a pozat in Playboy, mandra de silicoanele puse de Marek Valcu

De cealalta parte, Oana Zavoranu nu se lasa nici ea mai prejos. De cand si-a pus silicoanele noi, la medicul Kasem, vedeta a inceput sa il laude pe acesta si sa il acuze pe Marek Valcu de faptul ca nu a lucrat cum trebuie in cazul ei.

“Nu a fost un moft sa imi fac sanii. Nu imi placeau cum aratau. Am avut nsite silicoane extreme de defectuos puse, care mi-au afectat si tesuturile si muschii. In aceste conditii, operatia mea a durat trei ore si jumatate. Sunt unii care fac tate pe banda. Marek iti face niste tate de nu iti mai trebuie niciodata”, a spus Oana, pentru CANCAN.ro, acum ceva timp.

STIRE IN CURS DE ACTUALIZARE…

A.D.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Vremea strică planurile de weekend. Vești proaste de la ANM
Vremea strică planurile de weekend. Vești proaste de la ANM
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi fac testamentul”
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...