Scandal în Familia Regală a Marii Britanii. Prințesa Diana și Prințul Charles ar fi avut o fiică secretă

Publicat: 29/11/2018 | 17:47

Zvonurile potrivit cărora Prințesa Diana și Prințul Charles ar fi avut o fiică secretă au bântuit Palatul Buckingham ani în șir. Mai mult, conform celor mai noi informații făcute publice despre acest subiect delicat în Familia Regală a Marii Britanii, Meghan Markle s-a întâlnit deja cu sora soțului ei.

Citește și: Printesa Diana a incalcat protocolul Casei Regale: de ce renuntase sa mai poarte manusi si palarii la intalnirile oficiale! Ce facea de fiecare data cand se intalnea cu oamenii de rand

Prințesa Diana și Prințul Charles ar fi avut o fiică secretă – Meghan Markle s-a întâlnit deja cu ea

Publicația americană “Globe” a tipărit o imagine cu femeia despre care se spune că ar fi primul copil pe care Prințesa Diana l-a avut cu Prințul Charles, titrând faptul că a fost concepută prin fertilizare in vitro pentru a dovedi înainte să se căsătorească faptul că Prințesa Inimilor va putea să aducă pe lume moștenitori. Pe atunci Lady Diana avea 19 ani. Sursele mai spun că Regina Elisabeta a II-a ar fi comandat mai multe teste de fertilitate ca să se asigure că Prințesa Diana poate naște succesori la tronul Marii Britanii. Fiica secretă a Prințului Charles cu prima soție se numește Sarah Spencer – păstrând numele de familie al Prințesei Inimilor înainte de nuntă – și are 37 de ani. Jurnaliștii de la “Globe” au mai scris că Prințul William și Prințul Harry nu doar că știau de existența surorii lor mai mare, ci au păstrat și legătura cu ea.

Cele mai noi informații despre Sarah Spencer vin dintr-un raport-bombă care dezvăluie faptul că aceasta s-a întâlnit în mare secret cu Meghan Markle. Informația a fost confirmată de surse, relatează jurnaliștii de la Now To Love.

Citește și: Ce i-a spus Prințul William fratelui său, în fața altarului. Are legătură cu Prințesa Diana

Prințesa Diana și Prințul Charles s-au căsătorit în 1981

Ei au avut doi băieți: Prințul William și Prințul Harry. De la nuntă și până la divorțul din 1996, prima soție a Prințului Charles a fost numită Alteța Sa Regală Prințesa de Wales, iar după despărțire, Diana, Prințesă de Wales. Prințesa Diana știa că va muri într-un accident de mașină! Detaliul ținut ascuns timp de 20 de ani.

Citește și: Coincidență înfiorătoare între Meghan Markle și Prințesa Diana

Citește și...