Dana Ionescu

Traian Cojocaru, alias Dana Ionescu, desemnat Miss Travesty, in 2010, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare, dupa ce s-a aflat ca acesta, impreuna cu un medic brasovean, au intretinut relatii sexuale cu minori.

Dupa doi ani de procese, unul dintre cei mai celebri travestiti din Romania este pe punctul de a ajunge la inchisoare. Judecatorii brasoveni au decis ca Train Cojocaru, cu numele de scena Dana Ionescu, sa petreaca urmatorii patru ani dupa gratii! Sentinta este cu executare, dar mai exista o cale de atac, apelul, insa acesta nu are sperante prea mari ca va scapa de puscarie, mai ales ca impotriva lui sunt patru barbati care au depus plangere ca ar fi intretinut relatii sexuale cu minori.

Dana Ionescu

“Am fost bagata aiurea intr-un scandal si circ. Tipii care se prostituau in clubul in care eu cantam au declarat ca eu am intretinut relatii sexuale cu un minor. Sunt niste barbati care trageau de unul, de altul.. Apoi s-au dat mari victime. Am fost condamnata la patru ani de inchisoare cu executare. Astept sa se judece apelul. judecatoarea de la inceput a fost o homofoaba inraita. O sa fac tot ce imi sta in putere ca sa scot adevarul la iveala”, a declarat travestitul pentru Cancan.ro.

Dana Ionescu


Medici implicati in dosar

Traian Cojocaru a castigat titlul de Miss Travesty, in 2010, cu numele de scena Dana Ionescu, pe care si l-a pastrat pe toata aceasta perioada cat a cantat prin localurile din Brasov. Acolo unde este suspectat ca l-ar fi cunsocut si pe medicul cardiolog implicat in acest dosar absolut scandalos, Horatiu Rus.
Dana Ionescu

Medicul, casatorit si cu un copil, este acuzat ca ar fi abuzat de minori aflati sub tratament medical. In rechizitoriu, procurorii au relatat o discutie halucinanta intre medic si minori, care erau conditionati sa intre in operatie printr-o partida de sex oral.

“Partea vatamata a refuzat, imprejurare in care doctorul, insistand, i-a comunicat ca diagnosticul pe care il are este foarte grav si ca nu mai are mult de trait, singura posibililitate fiind legata de ajutorul pe care medicul i-l poate oferi”.
Dana Ionescu a anuntat ca isi pune pirostriile anul viitor

Miss Travesty avea o relatie cu un neamt


Miss Travesty sustine ca este doar o victim in acest caz si, spune ca avea o relatie serioasa cu un bancher neamt, de mai multi ani.

“Mi-am gasit marea iubire in Germania, este un bancher in varsta de 33 de ani, foarte masculin, arata foarte bine, pentru ca merge foarte mult la sala. Cand am inceput relatia cu el mi-a spus ca renunta definitiv la orice relatie cu femei ca sa fie cu mine. M-a atras ca este foarte tandru, imi face declaratii de dragoste, practic ma completeaza”
, a povestit acesta.

Citeste si Povestea incredibila a transexualui roman care a dat lovitura vietii: “Am agatat un bancher neamt si l-am convins ca e homosexual”

(M.A.)
 

Citeste despre:dana ionescu miss travesti, transexual din romania, casatorie homosexuali


Share On Facebook