Scandal la Antena 1! Nea Mărin, umilit de CNA: „De atâtea sezoane, are doar două poante”

Publicat: 09/10/2019 | 10:24
Scandal la Antena 1! Nea Mărin, umilit de CNA: „De atâtea sezoane, are doar două poante”

Emisiunea ”Poftiți” a intrat în atenția membrilor CNA, iar cel vizat a fost chiar Nea Mărin, omul care gestionează situația în respectiva emisiune și își pune echipele la treabă. Numai că stilul lui Nea Mărin este, consideră membrii CNA, mult prea ”libertin” atunci când vine vorba despre limbaj. De unde și apariția unei somații.

Norina Ionescu, reprezentanta Antena 1, este de părere că personajul Nea Mărin face ”casă bună” cu ”drăcuitul”, adică exact ce semnalaseră membrii CNA, considerând că un astfel de limbaj nu ar trebui permanentizat în timpul emisiunii. Totodată, Răsvan Popescu a transmis că Nea Mărin, în ciuda multor sezoane, are doar ”două poante”.

„Pentru emisiunea „Poftiți”, am mai discutat-o aici, sunt aceleași aspecte ale personajului Nea Marin, cu drăcuitul și cu modul lui mai violent de a-și impulsiona echipele să muncească. După cum am văzut și în imagini, face un cuplu, ca să zic așa, mai degrabă cu Liviu Vârciu, pentru că nu l-am văzut impulsionând și alți concurenți. Deci este o chimie între cei doi”, a declarat Norina Ionescu, reprezentanta Antenei Group, despre Nea Marin, conform paginademedia.ro.

Răsvan Popescu – reprezentantul CNA – i-a transmis Norinei Ionescu că Nea Mărin ar trebuie să mai inventeze și altceva. „De atâtea sezoane, are doar două poante, ca să zic așa”, a spus acesta.

„De atâtea sezoane, are doar două poante, ca să zic așa”

Cum se menține în formă Nea Mărin

Toate vedetele care au fost invitate în emisiunea lui Nea Mărin recunosc că e foarte dificil să ții pasul cu el. Se pare că pasiunea sa pentru dans și viața sportivă pe care o duce în continuare, combinate cu o alimentație sănătoasă și o familie frumoasă reprezintă modalitatea prin care Nea Mărin reușește să le țină piept chiar și celor care au pe jumătate vârsta lui.

(VEZI ȘI: ANDRA ȘI FIICA LUI NEA MARIN, COLABORARE DE EXCEPȚIE. CE CREDE LARISA DESPRE ARTISTĂ: „E UN OM ALĂTURI DE CARE TE SIMȚI PARTE DIN FAMILIE!”)

“Eu în fiecare zi merg câte 2-3 ore cu bicicleta, iar de trei ori pe săptămână am cursuri de dans unde fac mișcare câteva ore bune. Îmi place foarte mult ca mâncarea să fie naturală, pe cât se poate de la curte. Acum, la filmările pentru ”Poftiți la Nea Mărin” de la Mangalia pot spune că am mâncat numai bio. Totul din curțile oamenilor”, mărturisea Nea Mărin, în urmă cu ceva timp.

Se pare că și nepoții săi îl ajută să se mențină în formă, cea mai mare bucurie a lui Nea Mărin fiind timpul petrecut cu ei.