Loading the player...

A fost nunta cu staif in familia celebrului Fane Spoitoru in urma cu nici o luna. Claudia, fiica fostului lider al lumii interlope, s-a maritat, dar in spatele luxului cu care s-a facut parada, mireasa si tatal ei s-au certat la cutite.

Cancan.ro a aflat ca nunta tinerei a insemnat motivul pentru care azi Face Spoitoru si fiica lui nu-si mai vorbesc. Fost manechin al lui Catalin Botezatu, Claudia Ion si-a dat in petec in noaptea nuntii - afirma sursele noastre apropiate familiei – punandu-si tatal intr-o ipostaza jenanta.

Claudia impreuna cu tatal ei, dar si cu sotul
Claudia impreuna cu tatal ei, dar si cu sotul

Mandru de fiica lui, Fane a incercat sa-i faca o nunta grandioasa despre care sa se vorbeasca elogios. Si, in mare masura, a si reusit. Cu peste 500 de invitati, printre care multe nume grele ale lumii interlope, cu Florin Salam in rol de nas si cu un meniu ultrasofisticat, dar pentru toate gusturile, petrecerea in sine a fost una de zile mari. Claudia a avut parte de o nunta superba, care s-a terminat insa cu un urias scandal.

Maritata cu un italian, originar din zona Napoli, care munceste in constructii si are o stare financiara modesta, fiica lui Fane Spoitoru s-a bazat exclusiv pe ajutorul tatalui. Iar acesta n-a intarziat sa apara. Sursele noastre spun insa ca, in ciuda faptului ca tatal ei s-a dat peste cap pentru ca totul sa decurga perfect, mireasa n-a fost multumita.

Mirii, impreuna cu Florin Salam si cu alti prieteni
Mirii, impreuna cu Florin Salam si cu alti prieteni

Aproape toti invitatii au venit pentru ca era numele lui Fane (n.n. - Spoitoru) in joc. Cand plecau, oamenii treceau pe la el si lasa plicuri cu bani pentru miri. Practic, Fane a strans darul si, la final, fiind foarte correct, a luat din bani si a inceput sa faca plati. A platit bodyguarzii, a dat bani la muzicanti, la ospatari si s-a dus sa se regleze si cu patronul restaurantului, Nicusor Stan, caruia nu-i daduse decat un avans. In timp ce faceau calcule, peste ei a intrat Claudia care a inceput sa tipe la Fane sa nu mai plateasca nimic”.

Sursele noastre povestesc ca Spoitoru n-a avut pe moment nicio reactie. “Nu se putea intelege cu fata. Ea tipa in gura mare ca "Tu esti Fane Spoitoru si nu trebuie sa dai bani!" Pentru tine, totul e gratis! Omul (n.n. – Spoitoru) aproape ca a intrat in pamant de rusine. Si-a pastrat calmul, a platit cat trebuia sa plateasca, fara sa abuzeze de numele lui si abia apoi a plecat”.

Claudia, sotul ei si mai multi prieteni la petrecerea de nunta
Claudia, sotul ei si mai multi prieteni la petrecerea de nunta

Din acel moment insa Fane Spoitoru n-a vrut sa mai auda de fiica lui. I-a dat banii care ramasesera din darul de nunta si i-a spus sa nu-l mai caute vreodata. A doua zi, Claudia a plecat cu sotul si cu mama ei in Italia si de atunci nu a mai dat niciun semn. “Fane e suparat ca nici fosta lui sotie, mama Claudiei, n-a intervenit ca sa o linisteasca pe fata si ca l-au facut amandoua de ras”, ne-a mai declarat sursa noastra. Pana la ora publicarii materialului, Fane Spoitoru n-a putut fi contactat.

Adrian Nicolae

Banner

Citeste despre:fane spoitoru, claudia ion nunta, fane spoitoru fiica


Share On Facebook