Scandal uriaş la Românii au Talent, după ultima ediţie de la Pro TV: Fanii au luat foc: „Ne băgaţi iarăşi pe gât…”

Publicat: 23/05/2020 | 09:22
Scandal uriaş la Românii au Talent, după ultima ediţie de la Pro TV: Fanii au luat foc: „Ne băgaţi iarăşi pe gât…”

Distanțarea socială impusă de criza coronavirusului a dus la schimbări radicale în ceea ce privește grilele de programe ale tuturor televiziunilor, iar emisiunea ”Românii au Talent” de la Pro TV se desfășoară, acum, după cu totul alte criterii. 

În ediția de aseară, realizatorii ”Românii au Talent” le-au propus telespectatorilor fideli… reluări ale celor mai spectaculoase numere din timpul sezonului, ceea ce a dus nu numai la aprecieri, ci și la critici. A fost vorba despre 22 de propuneri, iar dintre acestea – pe 28 mai – va fi ales ”Premiul de originalitate”, în urma votului pe care îl vor da telespectatorii.

Bineînțeles, au existat și foarte multe păreri contra, iar pagina de socializare a emisiunii a fost asaltată cu comentarii în care foarte mulți internauți și-au exprimat dezacordul cu o asemenea desfășurare a scenariului. (CITEȘTE ȘI: PREMIU COLOSAL LA ROMÂNII AU TALENT! CÂŢI BANI IA CÂŞTIGĂTORUL PREMIULUI DE ORIGINALITATE DE LA PRO TV)

Scandal la ”Românii au Talent”: ”Astea sunt în reluare, vrem altele noi!”

Mulți dintre cei care au accesat pagina respectivă au fost de părere că aceste 22 de propuneri pentru ”Premiul de originalitate” ar fi trebuit să fie alese de public.

Și s-a scris în mediul online, din această cauză, că oamenilor ”li s-au băgat pe gât” prestații cu care unii nu ar fi fost de acord și că showul s-a trasformat mai mult în ceva care ține… de comunism.

”Romanii au talent dar cine alege aceste momente? Nu ar trebui alese de public? Unde mai e alegerea publicului? Ne bagati pe gat iarasi un rengle, e show sau in continuare comunism?”, a fost unul dintre comentariile postate pe Facebook. ”Poate ma înșel eu dar băiatul ăsta a fost sezonul trecut ,zic poate ma insel”, ”Astea sunt în reluare, vrem altele noi! 😁”, ”Da a mai fost odată”, ”În direct nu se poate???”, ”Nu sunt momente care au mai fost deja in alte ediții????”, ”Protv dar Romanii din strainatate de ce nu au voie sa voteze🤨🤨🤨”, ”Din cea ce vedem în aceastã emisiune de talente. E corect numele Românii au talent sau Strãinii au talent ?”, au considerat alți internauți. Însă criza coronavirusului nu ar fi permis o desfășurare LIVE a emisiunii, iar distanțarea socială ”și-a spus cuvîntul”, în sens negativ, spre nemulțumirea telespectatorilor fideli ai emisiunii. (VEZI ȘI AICI: MIHAI PETRE, LA UN PAS DE ACCIDENT! TOTUL S-A ÎNTÂMPLAT ÎNAINTE DE DECERNAREA PREMIULUI DE ORIGINALITATE, DE LA ROMÂNII AU TALENT: „BINE CĂ NU MI-AI TĂIAT URECHEA”)

Citește și...