Scandalul continua! Iulia Albu o face PRAF pe Madalina Ghenea: „Va ramane in fundul gol…”

Publicat: 27/05/2015 | 11:33
Scandalul continua! Iulia Albu o face PRAF pe Madalina Ghenea: „Va ramane in fundul gol…”

Madalina Ghenea care a fost prezenta recent la Festivalul de Film de la Cannes, s-a declarat deranjata de comentariile Iuliei Albu la adresa ei. Dupa ce bruneta a postat un mesaj dur pentru Iulia, fashion editor-ul ii da replica.

Iulia Albu a postat pe contul de socializare, un mesaj cu directie catre Madalina Ghenea, in urma declaratiilor pe care fotomodelul le-a facut in urma cu putin timp.

Madalina Ghenea

„Meet Domnita Flapper Girl si ale sale aventuri extraordinare! In episodul de astazi Domnita intra intr-o mica belea. Va ramane Damalina Neghea in fundul gol, sau Domnita va iesi basma curata si de asta data?“Nu vreau sa dau o replica”- aici avem, evident, o contradictie in termeni. Prin urmare, daca nu dorim sa dam o replica, nu o facem. Este evident, draga Madalina, ca tu VREI sa “dai o replica”. Si nu una oarecare, ci una extrem de lunga si incoerenta cu vagi accente de furie„, a scris Iulia Albu pe contul de socializare.

Citeste si

Dupa ce a iesit asa din casa, Madalina Ghenea a facut fericiti toti barbatii! S-a imbracat cu cea mai scurta rochie si…

In ce hal si-a umflat buzele! Cum arata Madalina Ghenea acum, dupa ce si-a injectat acid hialuronic

Mesajul Madalinei Ghenea a fost DUR

„Nu vreau sa dau o replica unor persoane care de fapt ma lasa absolut rece, dar desi nu e prima oara pe meleagurile dambovitene, am constatat ca in anumite momente oamenii o iau pur si simplu razna. Si simt nevoia unor luari de pozitie, asa cum am facut-o si in cazul unui jurnalist celebru ce a dat-o la un moment dat rau cu bata in balta in ceea ce ma priveste, confundandu-ma probabil cu o vecina de bloc. Nu imi explic foarte bine daca e vorba de rautate, prostie, frustrare, invidie sau toate la un loc, dar cu certitudine uneori se cade grav in penibil. E si cazul unei emisiuni… La respectiva emisiune exista o doamna ‘expert in moda’, cu studii romanesti de specialitate, ce se asaza binemeritat pe acelasi scaun ocupat de multe alte persoane cu un ridicat nivel cultural manelistic. Pe langa faptul ca o vedem deseori cu diverse tinute traznite asortate cu machiaje ce ne amintesc de indienii Vestului Salbatic si insotite permanent de diverse oratanii de prin propria curte (sigur, facandu-ne astfel sa ne punem intrebarea legitima referitoare la sanatatea ei mentala), “doamna” respectiva ajunge sa critice tinute laudate abundent de publicatii celebre(e adevarat, nu romanesti!! ) ca Harpers Bazaar sau New York Times. Mai mult decat atat, pe aceasta ‘’doamna’’ o domina evident sentimentele amintite mai sus, jignindu-ma incredibil intr-un mod la care imi e imposibil sa ma cobor si sa raspund. Cel putin, asta fara ajutorul avocatilor la care voi apela cu siguranta din nou. Dar in afara de rautatea evidenta care iese parca prin toti porii, sta ridicolul situatiei si subiectului adus astfel in fata romanilor. Asadar, la Festivalul de Film de la Cannes, la premiera unui film in competitie regizat de un proaspat castigator al unui Oscar, avand printre altii in componenta si trei actori detinatori impreuna a alte 5 premii Oscar, film de un ridicat nivel cultural si artistic, laudat de toti criticii, in tinute alese cu grija impreuna cu stilistul meu, fashion-editor al revistei Elle, tinute laudate de mari publicatii internationale, apare doamna'”, a scris Madalina Ghenea pe un site de socializare.

L.L

Citește și...