Scena șocantă pe care a făcut-o Răzvan Ciobanu înainte să moară: ”A sărit să-l bată pe Pelger”

Publicat: 19/05/2019 | 10:18
Scena șocantă pe care a făcut-o Răzvan Ciobanu înainte să moară: ”A sărit să-l bată pe Pelger”

Potrivit apropiaților, regretatul designer ar fi avut un acces de furie în noaptea de dinainte accidentului, atunci când a sărit să bată un alt designer celebru care se afla în același club cu el de pe litoral. 

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște în urma unui accident rutier ale cărui circumstanțe nu au fost stabilite exact. Poliția a deschis o anchetă în acest caz. Până la rezolvarea cazului continuă să iasă la suprafață detalii de dinaintea morții sale.

Un apropiat al regretatului designer a povestit un episod întâmplat cu o noapte înainte de accident în care Răzvan ar fi devenit violent în clubul în care petrecea alături de un grup de prieteni. Se pare că acesta ar fi devenit nervos în urma unei discuții pe care ar fi avut-o cu designerul Stephan Pelger.

De Florii, Răzvan a avut o atitudine ciudată. Fără explicație, a vrut să îl bată pe un fost prieten de al său, Pelger într-un club din București. Este adevărat, ei aveau un conflict mai vechi, încă nerezolvat! În momentul în care s-au văzut acolo întâmplător, a și izbucnit scandalul. Norocul lui Stephan a fost acela că l-au salvat bodyguarzii, l-au dus la un taxi, iar pe Răzvan l-au dat afară din locație„, au dezvăluit persoane din lumea modei pentru wowbiz.ro.

Ce s-a găsit pe hardurile lui Răzvan Ciobanu

Au tot existat zvonuri imediat după moartea lui Răzvan Ciobanu conform cărora designerul ar fi fost omorât pentru că deținea informații compromițătoare despre mai multe personalități din România. Ei bine, Laura Vicol, avocata lui Răzvan Ciobanu a lămurit întreaga situație și a spus ce anume s-a găsit pe hardurile luate din casa lui Răzvan Ciobanu.

„Hardurile şi un laptop au fost găsite de mama lui Răzvan Ciobanu şi acum sunt la mine. Hardurile conţin schiţe, prezentări de modă. Nu este nimic adevărat din speculaţiile care s-au făcut”, a declarat avocata la Antena Stars.

Citește și...