Scene scandaloase filmate în clădirea-simbol a României. Au mimat o partidă de sex în Palatul Parlamentului!

Publicat: 17/11/2018 | 23:00

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, filmări uluitoare, realizate pe holurile din clădirea-simbol a României. (Cum câștigi bani rapid) O puștoaică și partenerul ei s-au lăsat duși de val și au mimat o partidă de sex în Palatul Parlamentului. Atenție, imagini nerecomandate cardiacilor. (CITEȘTE ȘI: EX-SOȚIA LUI ROBERT NEGOIȚĂ S-A BARICADAT CU FETIȚA DE 4 LUNI ÎN CASA PRIMARULUI-MILIONAR!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a fost martorul unor momente de-a dreptul halucinante, care s-au petrecut în Casa Poporului. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) În timpul unui eveniment de marcă din lumea mondenă, doi tineri rebeli s-au lăsat duși de val și, la un moment dat, nu au mai ținut cont de ce se întâmplă în jurul lor și au dat frâu liber sentimentelor. (NU RATA, AICI: MILIONARUL ȘI-A PARCAT ROLLS-UL DE 200 MII € CA ”VALOROȘII”!)

Totul a plecat de la o ședință foto inedită. Puștoaica a încercat să obțină cel mai bun cadru pentru o fotografie, cu care, probabil, dorea să facă senzație pe internet. Așa că s-a întins pe podeaua holului din Palatul Parlamentului, iar amicul ei, mai mult decât binedispus, după toate aparențele, s-a așezat direct peste fată și… ce a ieșit e de-a dreptul năucitor. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!)

Puștoaica și partenerul ei s-au sărutat pătimaș și s-au încolăcit ca ”șerpii” în văzul tuturor, fără să țină cont că se aflau în clădirea-simbol a României, iar la doar câțiva metri de ei se desfășura unul dintre cele mai așteptate evenimente mondene ale anului, la care au participat mai multe vedete din showbiz-ul mioritic. (CITEȘTE ȘI: JUDECĂTORII ROMÂNI AU CITAT-O ÎN AMERICA PE MONICA GABOR ÎNTR-UN PROCES CU IRI!)

Scene fierbinți, în parc

În urmă cu câteva săptămâni, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a mai fost martorul unor momente fierbinți în public. Scenele incendiare s-au petrecut, în miezul zilei, chiar pe marginea lacului Herăstrău. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Doi îndrăgostiți nu au mai avut răbdare și s-au sărutat și pipăit ca și cum s-ar fi aflat în intimitatea unei camere de hotel. (NU RATA, AICI: N-AU MAI REZISTAT ȘI S-AU ”IUBIT” ÎN PUBLIC FĂRĂ NICIO PERDEA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...