Scene tulburătoare! Părinții lui Răzvan Ciobanu au primit vestea, la 6 luni de la moartea designerului vestimentar

Publicat: 09/11/2019 | 16:31

Părinții lui Răzvan Ciobanu au trecut prin mari emoții pe 8 noiembrie. Fix când regretatul designer ar fi trebuit să-și să-și sărbătorească ziua de nume, apropiații au creat un eveniment în memoria lui, la șase luni distanță de când a trecut în neființă.

Răzvan Ciobanu avea în plan să organizeze un astfel de eveniment, unde să-și prezinte creațiile, dar, din păcate pentru el, nu a mai apucat. Prietenii lui nu au uitat și i-au îndeplinit dorința. Au fost prezenți și părinții designerului decedat pe 29 aprilie, iar scenele sunt tulburătoare.

Este în primul rand dedicat părinților lui si apoi lui ca spirit pentru că părinții să vadă ca acest fiu ai lor atât de talentat nu este uitat și, mai ales de prietenii lui este apreciat și onorat în continuare. O să vin de fiecare dată când o să fiu invitată la astfel de evenimente in cinstea, onorarea și memoria lui”, a spus Rita Mureșan, prietenă bună cu Răzvan Ciobanu.

Părinții lui Răzvan Ciobanu au fost răpuși de durere, mai ales că fiul lor ar fi trebuit să prezinte evenimentul. „El își dorea să fie cu noi. Să nu uităm că sufletul lui este aici alături de noi”, a spus și Romanița Iovan.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj – designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia