Schimbare majoră la Pro TV! ”Vocea României”, cea mai iubită emisiune de muzică, scoasă din grilă. Motivul?

Publicat: 30/05/2020 | 09:53
Schimbare majoră la Pro TV! ”Vocea României”, cea mai iubită emisiune de muzică, scoasă din grilă. Motivul?

Pro Tv a anunțat o schimbare radicală la postul său. ”Vocea României”, cel mai iubit show de muzică din România a fost scos de pe grilă. Emisiunea ar fi trebuit să fie difuzată în toamnă.

Formatul emisiunii ”Vocea României” nu mai poate fi realizat din cauza faptului că nu s-au putut organiza preslecțiile pentru noul sezon al emisiunii de talente muzicale.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Sănătății a făcut anunțul: când se va putea renunța la masca de protecție

În aceeași situație s-a aflat și „Românii au talent”, care a trebuit să schimbe formatul pe parcurs și sa nu mai facă semifinalele și finalele live. Astfel, ”Vocea României” se află în imposibilitatea de a mai fi realizată. Este pentru prima oară când Pro TV este nevoit să scoată din grila de programe un show de televiziune atât de important.

CITEȘTE ȘI: Atenție! În ce condiții poți merge la terase de la 1 iunie? Autoritățile au impus reguli stricte

”Vocea României” revine în 2021

Show-ul ”Vocea României” ar urma să revină la Pro TV în toamna anului 2021, când se vor putea organiza preselecții dacă situația din România o va permite. Surse din Pro TV, a confirmat pentru HUFF.ro că showul NU se va face anul acesta.

Vocea României este după „Românii au talent” cel mai urmărit reality show de talente din televiziunea din România. Formatul internaționat „The voice” a fost adus de Pro TV în România, la scurt timp după ce a apărut emisiunea „Românii au talent”.

CITEȘTE ȘI: Un tânăr din Dâmbovița a zburat cu mașina pe șosea. A spulberat un gard și s-a oprit în balconul unei case

Antena 1 a încercat și ea vreme de câteva sezoane să producă emisiunea ”X Factor” care este produsă de aceeași casă de distribuție ca cea care realizează formatul ”Românii au talent”, însă succesul emisiunii n-a fost cel sperat și emisiunea a fost scoasă din grilă.

Citește și...