Semne că vrea un „second date”. 5 indicii care te ajută să „descifrezi” un bărbat de succes

Publicat: 22/07/2019 | 10:23
Semne că vrea un „second date”. 5 indicii care te ajută să „descifrezi” un bărbat de succes

„Datingul” e fără doar și poate un al doilea job. Sau o artă, cum spun unii, mai frumos. Și cum nimeni nu te plătește pentru efort, este inutil să-ți reamintim cât de frustrat este atunci când realizezi că întâlnirea cu tipul mișto la care visai de mult timp a fost o fabuloasă pierdere de timp.

Dacă nu simți acea scânteie, care să-ți stârnească imaginația, mintea va începe să-ți umble departe de conversația plictisitoare în care a-i „aterizat”. Vei începe să te gândești la alte posibilități, la tipul drăguț de la masa alăturată sau la prima dragoste.

Alteori, însă, este exact ce trebuie. Îți intră cineva pe neașteptate în viață și totul se schimbă. Simți că te poți conecta cu acea persoană la un nivel atât de intim încât ești pur și simplu șocată de cât de bine par să meargă lucrurile.

Sau cel puțin asta gândești tu, pentru că nu ai de unde să știi ce-i trece lui prin minte și cât de tare simte el această conexiune sau… dacă o simte. Pe scurt, e greu să-ți dai seama dacă își dorește și o a doua întâlnire. Însă există niște indicii care să te ajute să-l „descifrezi”. Iată câteva dintre ele:

1. A menționat planuri de viitor

Nu vorbim aici de casă pe pământ, mașină de familie și cum să strângeți bani pentru școala privată la care o să vă dați copilul pe care încă nu-l aveți. Însă dacă un bărbat menționează de la prima întâlnire planuri de viitor apropiat, aceste este un semn cât se poate de bun că te place. Și încă mult. Păstrează în minte mereu că unui bărbat de succes nu-i place să piardă inutil timpul. Oricum nu are mult la dispoziție. Așa că dacă își face planuri alături de tine, se va ține de cuvânt cu siguranță. Și nu lua modul lui direct de a-ți propune ceva ca pe un semn de agresivitate. Venind din partea unui astfel de bărbat e în mod clar un compliment.

2. Vorbește despre cum i-ar plăcea să gătească pentru tine

Mulți bărbați sunt pasionați de cooking. Chiar mai mult decât femeile. Însă un bărbat de succes nu are prea mult timp de pierdut cu hobby-uri. Așa că dacă menționează că i-ar face plăcere să-ți gătească el într-o seară și se laudă cu abilitățile lui de bucătar sau ustensilele de cooking profesioniste în care a investit bani din pură pasiune, atunci fii sigură că se va ține de cuvânt.

3. S-a uitat la tine mai mult decât la… telefon

Să fim serioase, nu o dată un telefon a stricat o relație. Dacă întrebi un terapeut, îți va oferi zeci de exemple de cupluri care i-au trecut prin cabinet cu astfel de probleme. Tehnologia ne ajută să fim conectați, însă, în mod total surprinzător și poate neașteptat, ne și îndepărtează unii de alții.

Telefonul a devenit un accesoriu „must-have”, un element de care nu ne mai putem despărți și care, da, creează dependență ca cel mai puternic drog. Așa că dacă își pune telefonul în modul silențios pe durata întâlnirii, e semn clar că te place. Este un indiciu că vrea să-ți dedice întreaga lui atenție și nu vrea să fie întrerupt. Iar dacă „date-ul” trece și nu a ridicat telefonul nici măcar o dată să-și verifice mesajele sau scorul la meci, te poți simți norocoasă. Sunt șanse mari că vrea să te vadă din nou.

4. Nu au existat pauze în conversație

Să legi o conversație cu o persoană pe care nu o cunoști deloc poate fi o misiune imposibilă. Mai ales atunci când se suprapune cu emoțiile unei prime întâlniri.

De obicei întâlnirile sunt presărate cu detalii plictisitoare despre unde ați copilărit sau ce planuri de carieră aveți. Însă dacă o conversație simplă se dezvoltă într-o discuție presărată cu anecdote, momente de râs cu gura până la urechi și revelații despre cât de multe lucruri aveți în comun, ești pe drumul cel bun.

Exersează-ți simțul umorului în astfel de situații și învață arta auto-ironiei. Nimic nu e mai atrăgător decât o femeie care „ține la glume” sau una care știe să vorbească cu umor despre propriile neajunsuri. Vei vedea că discuția se va muta natural de la amuzant la dezvăluiri care țin de viața interioară. Iar acesta este un semn clar că va vrea să repete experiența. E greu să găsești oameni care să cunoască cu adevărat arta conversației, iar el nu va rata șansa să te țină aproape odată de te-a descoperit.

5. Pare că nu vrea să mai plece

Cele mai bune întâlniri sunt cele care ai vrea să nu se termine niciodată. Cu siguranță și bărbații sunt în căutarea unor astfel de conexiuni cu sexul opus. Mai ales cei de succes, siguri pe ei și care știu ce vor de la viață.

Însă întâlnirile care se termină la răsărit de soare, cu voi plimbându-vă romantic prin parc sunt, să recunoaștem, puține. Rar ai ocazia unei astfel de experiențe. Și, fii sigură, rar are și el astfel de oportunități. Tocmai de aceea se folosește de tot felul de trucuri și scuze pentru a prelungi timpul pe care i-l acorzi. Iar dacă acest lucru se întâmplă, este limpede că veți repeta experiența, și asta cât de curând.

Ține minte că, așa cum am spus și la începutul acestui articol, „datingul” este o adevărată artă, care funcționează după reguli și poate fi uneori greu de descifrat. Însă atunci când găsești bărbatul potrivit, e timpul să uiți de liste și rigoare și să lași sentimentele să vorbească în locul tău. Sunt cea mai bună carte de vizită pe care i-o poți oferi.

Citește și...