”Senatorul” & brigada lui de primari au făcut mega-paranghelie cu manele: ”Dau cu zarul 6-5, n-am nevoie de servici!”

Publicat: 27/02/2018 | 23:42

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, filmări fabuloase cu ”lupii tineri” ai opoziției. Tânărul PNL-ist Adrian Chiran și-a sărbătorit ziua de naștere împreună cu brigada lui de primari. A rezultat o mega-paranghelie cu manele, unde s-au cosumat zeci de litri de vin și alte băuturi, până aproape de dimineață.

Adrian Chiran este președintele TNL – Giurgiu, vicepreședinte al PNL – Giurgiu și vicepreședinte al TNL, la nivel național. La o vârstă fragedă, s-a impus printre “grei”, iar specialiștii îi prevăd un viitor măreț pe plan politic. Tânărul originar din Giurgiu a împlinit, recent, 20 de ani. Și, în weekend, a organizat o petrecere de excepție. De unde nu au lipsit, logic, băuturile fine și manelele.

A fost o noapte îmbibată în zeci de litri de alcool, cu bani aruncați la lăutari în cinstea sărbătoritului și multă, multă voie bună. Adrian Chiran a fost, așa cum era de așteptat, sufletul petrecerii. Președintele TNL-Giurgiu s-a aflat în centrul atenției și a făcut un show de zile mari în localul unde a avut loc dezmățul. A dat zeci de dedicații și nu s-a despărțit nicio clipă de lăutarii responsabili cu întreținerea atmosferei. (VEZI AICI: BLAGA A CHEFUIT CU COLEGUL DE “FAPTĂ” ÎN PRIMA ZI A ANULUI. IMAGINI FABULOASE CU ”BULDOGUL” ŞI GENERALUL CU GEANTA CU 700.000 €. NABABUL MILIONAR ANCHETAT DE DNA A SPONSORIZAT CHIOLHANUL ÎMPĂRĂTESC DE LA ZIUA FOSTULUI MINISTRU DE INTERNE)

Paharul cu vin a fost alt “prieten” de nădejde al lui Adrian Chiran. L-a avut, permanent, în mâna dreaptă și l-a ridicat în aer în momentul în care colegii de partid îi transmiteau dedicații. Pentru prestația lor, lăutarii prezenți la petrecere au fost răsplătiți cum se cuvine de tinerii PNL-iști, care i-au umplut, pur și simplu, de bani.

La paranghelia care a avut loc în weekend-ul recent încheiat, Adrian Chirian s-a autointitulat “senatorul”, iar alți colegii din organizația de tineret a PNL Giurgiu erau alintați  “primari”. ”Lupii tineri” ai opoziției au avut și un refren preferat, pe care lăutarii l-au strigat din toți plămânii. “Dau cu zarul 6-5, n-am nevoie de servici”, au fost cuvintele care i-au adus pe junii politicieni în pragul extazului. (CITEȘTE ȘI: SEXGATE ÎN PNL: O POLITICIANĂ A FOST POZATĂ GOALĂ LA HOTEL! ŞEFII DIN PARTID AUDIAŢI DUPĂ CE AU VIZIONAT IMAGINILE SEXY)

Adrian Chiran, prieten la cataramă cu “greii” din PNL

În imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, se observă cum Adrian Chiran se ține de gât cu unul dintre lăutari, căruia, ocazional, îi transmite la ureche câte o dedicație. Tânărul politician are o privire cam tulbure, semn că paharele cu alcool și-au făcut, din plin, treaba. Petrecerea s-a încheiat în zorii zilei, când PNL-iștii s-au retras spre case, pentru binemeritata odihnă.

Deși este foarte tânăr, Adrian Chiran s-a impus printre persoanele cu greutate din PNL. ”Senatorul” a legat o relație de prietenie cu Ludovic Orban, nimeni altul decât președintele partidului. De asemenea, boss-ul TNL – Giurgiu este foarte apropiat inclusiv de Sorin Cîțu, vicepreședintele PNL. Mara Mareș, liderul TNL, este o altă persoană importantă din cadrul organizației cu care Adrian Chiran are o legătură aparte. (NU RATA: DRAGOSTEA A ÎNVINS CRIZA POLITICĂ! NR. 2 DIN PNL E ÎNDRĂGOSTIT FLEAŞCĂ, NU-I MAI ARDE DE POLITICĂ… DOMNIŞOARA ”ZEN” L-A SPART PE VICELE CAMEREI DEPUTAŢILOR: ÎI MĂNÂNCĂ DIN PALMĂ! PASTORUL MILIARDAR BEN-ONI ARDELEAN E CEL MAI BOGAT POLITICIAN DIN TIMIŞ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...