Șerban Huidu, reacție radicală despre accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Publicat: 16/09/2019 | 08:04

Şerban Huidu a reacționat public în legătură cu accidentul mortal provocat de Mario Iorgulescu în urmă cu mai bine de o săptămână. Prezentatorul TV a transmis un mesaj tranșant după ce incidentul rutier în care a fost implicat fiul lui Gino Iorgulescu a fost comparat cu cel provocat de el în urmă cu câțiva ani când trei persoane au murit.

Citește și: Șerban Huidu, reacție radicală despre accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Șerban Huidu, reacție radicală despre accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Șerban Huidu nu a mai suportat comentariile dure la adresa lui după ce, de zile bune, a apărut o fotografie în care el apare alături de Mario Iorgulescu și tatăl său, Gino Iorgulescu. După cum puteți vedea în imagine, cei trei poartă un dialog despre accidentul produs de fiul Ligii Profesioniste de Fotbal, în urma căruia Dany Vicol, un tânăr de 24 de ani, a murit. “Eram beat mort, drogat și mergeam cu 240 km/h” este replica fiului Ligii Profesioniste de Fotbal. Iar mărturisirea lui Gino Iorgulescu trecută pe poza devenită virală este: “Cică ar fi omorât pe unul… Mi-e frică să nu intre băiatul în pușcărie”. Prezentatorul TV reacționează pe acel meme (n.r.: o idee, un stil sau un comportament care se răspândește de la o persoană la alta în interiorul aceleași culturi): “Calm, nu vă agitaţi. Eu am omorât trei şi nu am făcut o zi de pârnaie”.

Citește și: Vărul condamnat pentru crimă al lui Dany Vicol a jurat să se răzbune pe Mario Iorgulescu: ”Dinte pentru dinte! Dacă ajunge la închisoare, îl…”

Când a publicat această controversată fotografie pe contul lui oficial de Facebook, realizatorul emisiunii “Cronica Cârcotaşilor“ a transmis următorul mesaj: “Au început. Pe net toţi sunt judecători si toţi «au dreptate». Nu e treaba mea să comentez un accident. Atât timp cât nu se ştiu detalii este inutil. Condoleanţe familiei îndurerate şi aş vrea să îi rog pe cei cu păreri şi alte «adevăruri absolute» să se abţină. Măcar din respect pentru ce s-a întâmplat. Pentru «moraliştii de carton» drama nu contează. Tot ce vor e să se mai răzbune virtual pe cei care cred ei că sunt vinovaţi de neputinţa proprie”.

Citește și...