Sexoasa & ex-ul s-au ignorat în public!

Publicat: 07/11/2019 | 23:05

Există viață sentimentală și după o despărțire zbuciumată, iar sexoasa Roxana Nemeș este un exemplu grăitor din acest punct de vedere. Vedeta s-a separat de Radu Groza – celebrul ”impresar al vedetelor” – cu mai mult timp în urmă, însă, atunci când dragostea plutește în aer, se scrie, rapid, un nou scenariu. Roxana trăiește, acum, o altă poveste de dragoste alături de iubitul milionar, iar trecutul a fost lăsat, pentru totdeauna, în urmă. ”Niciodată să nu spui niciodată”, totuși, fiindcă întâmplarea joacă, mereu, un rol esențial. Foștii parteneri se întâlnesc exact acolo unde nu se așteaptă, atmosfera putând deveni ”încinsă” sau ”înghețată”, în funcție de starea de spirit a amândurora. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a întâlnit-o pe Roxana Nemeș la doi pași de fostul iubit, dar – surprinzător – sexoasa și ex-ul s-au ignorat în public. (CITEȘTE ȘI: SEXY-ROXĂNICA A FĂCUT SENZAȚIE PE PLAJĂ CU ”NOUL” POSTERIOR! CUM ARATĂ CU 15 KG ÎN MINUS)

Roxana Nemeș și actualul iubit milionar au participat la ”Gala Performanței & Excelenței 2019”. Ajuns la cea de-a IX-a ediție, evenimentul este dedicat promovării și recunoașterii personalităților care au un renume în diverse domenii și care s-au remarcat prin proiectele și activitățile lor. Gala s-a desfășurat la cel mai luxos centru de evenimente din Otopeni, iar atmosfera a fost una cu totul specială. Vedete ale showbizului autohton, personalități ale vieții culturale și sportive, actori și jurnaliști, cu toții s-au îmbrăcat ”la patru ace” și au semnat, surâzători, ”condica de prezență”. (VEZI ȘI AICI: ROXANA NEMEȘ, DEZAMĂGIRE DE SĂRBĂTORI)

Roxana Nemeș, prezență elegantă și… sexy

Roxana Nemeș a avut parte de o mare surpriză

Fără să vrea, organizatorii evenimentului i-au făcut o mare surpriză Roxanei Nemeș, ea și iubitul milionar fiind plasați la o masă alăturată de cea la care s-a așezat… Radu Groza, fostul iubit al vedetei. Firește, în astfel de condiții pot apărea interacțiuni-surpriză între partenerii de odinioară, cu atât mai mult cu cât – după despărțire – Roxana și celebrul impresar nu și-au mai vorbit timp de trei ani.

Abia după aceea au ajuns la un compromis și au decis să rămână, totuși, prieteni. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, i-a surprins pe cei doi la mese alăturate, numai că interacțiunea a lipsit cu desăvârșire. Roxana Nemeș a fost nedezlipită de actualul iubit milionar, iar acesta a menținut-o, permanent, în… sfera sa de influență. (NU RATA: SEXOASA NEMEȘ ȘI-A SCOS O COASTĂ PENTRU A-ȘI SUBȚIA TALIA?!)

„Prima urare mi-a făcut-o iubitul meu, bineînțeles. Ne susținem reciproc, e foarte important că îl am alături. E foarte important să ai liniște acasă. Mi-am găsit liniștea… E foarte important să nu te mai stresezi, să nu-ți mai faci o mie de gânduri. Iau lucrurile așa cum vin. Am învățat să mă bucur de fiecare zi, cu bune, cu mai puțin bune, să mă bucur de fiecare zi în parte.

Noi suntem doi oameni foarte expansivi și plini de viață și dacă ne vine acum să facem ceva, facem. În fiecare zi se întâmplă nebunii, dar frumoase”, a mărturisit Roxana Nemeș, în luna aprilie a acestui an – la Antena Stars -, referindu-se la relația cu iubitul milionar. (CITEȘTE ȘI: ROXANA NEMEȘ, DESPRE SCANDALUL CU RADU GROZA)

Roxana Nemeș și fostul iubit, celebrul ”impresar al vedetelor”, s-au ignorat în public

Nu s-au „intersectat” deloc

De cealaltă parte, așezat cu spatele, fostul iubit al Roxanei s-a întreținut, amical, cu Ovidiu Lipan-Țăndărică și cu o blondă superbă, plasată – strategic – între ei. Foștii iubiți s-au ignorat în public, făcând în așa fel încât nici atunci când se ridicau de la masă nu își intersectau drumurile. Dacă părăsea ”scena” Roxana Nemeș, Radu Groza rămânea ”pe poziție”. Și invers. Ochii curioșilor s-au îndreptat, în repetate rânduri, când la Roxana Nemeș, când la fostul său iubit, însă aceștia au preferat să păstreze, pe toată durata evenimentului, atitudinea distantă. (VEZI ȘI: IUBITUL MECANIC AUTO A ”ȘIFONAT-O” RĂU PE SEXOASA ROXANA NEMEȘ ÎNTR-UN TAXI)

De menționat că Radu Groza este unul dintre cei mai cunoscuți impresari români ai momentului. De-a lungul anilor, a avut în portofoliu numeroși artiști de top din țară, iar, ca promotor, a organizat spectacole grandioase pentru cântăreți internaționali de mare calibru.

Când a ajuns în București și a intrat la Facultatea de Jurnalism, Radu Groza nu s-a gândit că va ajunge la o astfel de performanță, conform propriilor spuse. Chiar dacă e un împătimit al muzicii, prima dată a profesat ca jurnalist. Timp de patru ani, între 1991 și 1995, a lucrat la Radio România Tineret, la emisiunile „Student Club” și „Radio în blue jeans”. „Aici am câștigat multă experiență, lângă oameni foarte valoroși. În plus, radioul e un loc în care trebuie să înveți să scrii repede, să scrii corect și succint”, a explicat Radu Groza. (NU RATA: ROXANA NEMEŞ S-A SCHIMBAT LA FAŢĂ CÂND… )

Roxana Nemeș, ”prinsă” între fostul și actualul iubit

Au avut o relație zbuciumată…

Despărțirea Roxanei Nemeș de impresarul Radu Groza a fost una care, la vremea respectivă, a marcat-o pe focoasa vedetă. Asta și din cauza controverselor care au urmat după ruptura sentimentală. Timp de trei ani, Roxana Nemeș și Radu Groza nu și-au vorbit deloc. Abia apoi au decis să îngroape securea războiului.

„Mi-am luat viaţa în piept singură. Toată lumea m-a blamat pe mine. Eu am fost foarte puternică. Am avut şi momente mai grele… Este foarte important să ajungi să faci pace. Trei ani… nu am vorbit deloc. M-a sunat pentru un concert. El este într-o relaţie acum. Nu prea am stat singură. Îmi place să iubesc, să fiu iubită. (…) eu vreau ca eu şi familia mea să fim OK”, a mărturisit Roxana Nemeș. (CITEȘTE ȘI: S-A CUPLAT CU FIUL UNUI PATRON DE SERVICE, IAR ACUM… )

… dar Roxana Nemeș nu regretă nimic

Artista spune că nu regretă nimic. După relația de mai mulți ani cu Radu Groza susține că nu îi pare rău de timpul petrecut alături de impresar.

„Ce m-a deranjat atunci e că a fost un scandal aiurea, noi suntem doi oameni OK. (…) Nu era cazul să ajungem la aşa ceva, dar aşa a fost. Nu din cauza mea, nu din cauza lui, au venit alţii. Eu am fost foarte deschisă cu el. Am fost cinci ani de zile cu Radu. Eu demult îi spuneam asta. A fost iubire, nu înţelegi, e greu. Nu îmi pare rău de nimic”, a spus Roxana Nemeş. (NU RATA: ”PERICULOASA” ROXANA NEMEŞ A FĂCUT RAVAGII LA MAMAIA)

Bărbatul ideal, în viziunea Roxanei

Frumoasa Roxana Nemeș a depășit momentele complicate ale rupturilor sentimentale și declara, cu mai multă vreme în urmă, că ”măritișul” este un pas foarte important în viață, iar în ceea ce privește ”bărbatul ideal”… nu știe cum arată. Totuși, sexoasa vedetă nu s-a sfiit să afirme că îi plac bărbații ”deștepți”, nu neapărat cei ”rupți din soare”.

„Când vine cine trebuie să vină e perfect. Nu mi-am propus să fie rupt din soare, mie îmi plac bărbații deștepți… Încă mă simt tânără, mi-e foarte bine așa. Sunt foarte mulțumită de alegerea pe care am făcut-o. Mă împlinește foarte mult ceea ce fac. Faptul că am oameni frumoși pe lângă mine, fanii, e cel mai frumos sentiment”, mărturisea Roxana Nemeș. (VEZI ȘI AICI: ROXANA NEMES S-A INGRASAT DE SARBATORI! CE FACE PENTRU A REVENI LA KILOGRAMELE INITIALE)

”Tata a avut un chin la viaţa lui, dar a fost şi iubit”

Roxana Nemeș are două surori și a avut o copilărie cu de toate. Vedeta își iubește enorm familia, de care este foarte apropiată. Artista a dezvăluit, la un post de televiziune, că tatăl ei era foarte sever, însă a fost un adevărat exemplu pentru ea.

„Suntem patru fete cu mama. Suntem trei surori. Tata a avut un chin la viaţa lui, dar a fost şi iubit. Toate suntem plecate acum. Am rămas plăcut surprinsă să-l văd pe tatăl meu, în copilărie era destul de sever, era destul de dur, bărbatul casei, când am plecat toate trei la facultate a început să ne trimită mailuri, nu scrisori, mailuri cu ce simţea el. (CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN BOTEZATU ‘’POFTEŞTE’’ LA ROXANA NEMEŞ?)

Am rămas aşa: uau, tata?! Era tandru ca bărbat cu mama, cu noi era iubitul, dar nu îşi exprima sentimentele. Ne scria mailuri pentru fiecare în parte. Timp de vreo doi ani a făcut asta. Ne mai trimite şi acum de 8 martie, când stă el şi îşi aduce aminte”, a mai povestit Roxana Nemeş.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...