Show interzis minorilor in direct! Renata si-a dat jos sutienul si a facut asta in vazul tuturor: „Trebuie sa fie cu finalizare!”

Publicat: 21/03/2014 | 17:32
Show interzis minorilor in direct! Renata si-a dat jos sutienul si a facut asta in vazul tuturor: „Trebuie sa fie cu finalizare!”

Renata Gheorghe ataca serios titulatura de cea mai sexy asistenta TV din Romania. Vineri dupa-amiaza, focoasa iubita a lui Leo de la Strehaia a fost protagonista unui show cu clare conotatii erotice, in direct la TV.

Scena a avut loc in emisiunea de la Kanal D prezentata de Adriana Bahmuteanu. Asistenta lui Bahmu, Renata, a primit provocarea de a fi masata in direct.

renata

Zis si facut! A existat insa o problema: sutienul. La indemnul sefei ei, iubita lui Leo de la Strehaia a scapat de acest mic inconvenient in doi pasi si trei miscari, ramanand in sanii goi.
_____

CITITI SI:

Iubita lui Leo de la Strehaia, gafa de proportii la TV! Ce i s-a vazut, cand s-a aplecat si si-a ridicat picioarele in sus
_____

Dupa cum era de asteptat, Bahmu a glumit pe seama asistentei ei, conotatiile sexuale fiind elocvente. „Masajul cu ciocolata trebuie sa fie cu relaxare, trebuie sa fie cu finalizare. Vai, dar numai prostii vorbesc astazi, nu stiu ce am!„.

Hartuita sexual de „Printul” Cristea

Renata a devenit cunoscuta dupa ce a devenit iubita lui Leo de la Strehaia si dupa ce ar fi fost hartuita sexual de Adrian Cristea. Urmarea? Enervat de insistentele „Printului”, Leo a sarit la gatul fotbalistului, injurandu-l si amenintandu-l cu bataia.

B.P

Citește și...