ANDREEA MANTEA, aspru criticată de fani pentru micuţul DAVID: „De ce nu te-ai protejat?“

Publicat: 28/10/2016 | 15:36
ANDREEA MANTEA, aspru criticată de fani pentru micuţul DAVID: „De ce nu te-ai protejat?“

Cunoscuta prezentatoare TV, Andreea Mantea a fost recent aspru judecată pentru micuţul ei, în vârstă de aproape un an şi jumătate.

Pentru că e femeie celebră care şi-a dorit să nu renunţe la carieră, în momentul în care l-a adus pe lume pe micuţul David, vedeta TV a fost luată la rost. În această vineri, Andreea Mantea a primit un comentariu mai răutăcios, pe contul ei de pe una dintre reţelele sociale. Pentru că nu a putut rezista în faţa respectivei replici, ea a şi oferit un răspuns, astfel ripostând.

„Auzi, domnişoara Mantea, dar tu de ce nu te-ai protejat? Că tot judeci pe alţii“, a fost comentariul primit din partea unei fane.

„Pentru că noi ne-am dorit un copil, domnişoară! Iar un moderator al unei emisiuni, pune întrebari! Nu judecă. Eu nu am judecat pe nimeni. Doar Dumnezeu ne poate judeca!“, a fost răspunsul Andreei Mantea.

Andreea Mantea face cu brio faţă provocării de a-l creşte de una singură pe David, băieţelul pe care îl are împreună cu Cristian Mitrea, cel care îi fura în urmă cu câţiva ani inima, atunci când câştiga emisiune „Burlăciţa“. Povestea lor de dragoste, însă, nu a fost una care a rezistat în faţa probei timpului, chit că aveau împreună un copil, aşa că au decis să se despartă.

Crupieri live pe laptop-ul, tableta sau mobilul tău! Intră în joc pe Betano.com! (18+, Decizia ONJN nr. 3311 din 18.12.2015)

Citește și...