Chimia e mai tare decât căsătoria! Ele sunt burlăciţele din showbizul românesc care au sucit minţile bărbaţilor

Publicat: 05/06/2016 | 20:12
Chimia e mai tare decât căsătoria! Ele sunt burlăciţele din showbizul românesc care au sucit minţile bărbaţilor


Nici prin gând nu ne trece să spunem că burlăciţele din showbizul autohton au mai puţin succes la bărbaţi faţă de femeile care se căsătoresc, ba din contră!Uneori, lucrurile stau taman invers.

Există femei care au un atât de mare succes la bărbaţi, încât uită, practic, să se căsătorească. Showbizul românesc este acum într-unul dintre cele mai interesante momente, dacă ne referim la fetele bune şi necăsătorite. Blonde, brunete, roşcate, naturale sau mai puţin naturale, înalte sau mignone, mai rezervate sau mai provocatoare, cu toate sunt super-bune şi fără obligaţii!  

Lili Sandu

Pe 28 mai, Lili Sandu a împlinit 37 ani. Nu s-a măritat nici măcar o dată, deşi ar fi avut în mai multe rânduri ocazia. Bărbaţii mereu s-au aflat la picioarele ei, a primit şi câteva inele de logodnă, dar n-a fost să fie. În 1998, când avea doar 19 ani, Lili a avut o scurtă aventură cu rapperul Sişu, pe care l-a cunoscut într-un studio de înregistrări, însă n-a intrat în „la famiglia“ lui Sişu.

Lili Sandu a primit până acum câteva inele de logodnă, însă a decis să rămână la statutul de burlăciţă
Lili Sandu a primit până acum câteva inele de logodnă, însă a decis să rămână la statutul de burlăciţă

Un an mai târziu, pe vremea când cânta în trupa Trinity, Lili a fost combinată, spun zvonurile, cu Alex Erbaşu, cu care ar fi petrecut câteva weekend-uri în străinătate, departe de ochii curioşi ai ţării. Cea mai importantă relaţie a ei a fost cu Bogdan Stelea, începută în 2001. Fostul portar al Naţionalei, care – se spune – a fost marea ei dragoste, i-a oferit un inel de logodnă, ea l-a acceptat, dar la scurt timp s-au despărţit. S-au împăcat, totuşi, şi-au continuat marea iubire, iar marea lor iubire veşnică a mai ţinut până în 2006, când s-au despărţit definitiv.

După despărţirea de marea ei iubire, Lili a avut, în 2006, o aventură cu Bogdan Syda Ionescu, actualul soţ al Elenei Băsescu, pentru ca în anul următor, timp de şase luni, să aibă o relaţie intensă cu miliardarul elveţian Marc Chouraqui. În 2008, pe lista lui Lili a ajuns, oficial, omul de afaceri italian Michele Nusco. În 2009, s-a combinat cu James, un tânăr chirurg britanic, care – a povestit ea – i-a dăruit un inel, cerând-o în căsătorie, iar ea, pentru că inelul era frumos, a zis „Da”. Relaţia lor a durat patru luni. Un „Da“ de doar patru luni.

În 2013, Lili s-a combinat cu fotbalistul polonez Lukasz Szukala, jucător al echipei Steaua Bucureşti, pe care l-a cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. Legătura lor s-a consumat, la foc mic sau, poate, la foc mare, dar sigur în discreţie.

Andreea Raicu

La cei 38 de ani ai săi, Andreea Raicu este, oficial, singură. Să fii singură la 38 de ani, în condiţiile în care eşti o femeie frumoasă şi celebră, nu e cea mai bună afacere existenţială posibilă, dar nici nu e vreo mare dramă.
 

Burlăciţa Andreea Raicu are o listă lungă de cuceriri amoroase
Burlăciţa Andreea Raicu are o listă lungă de cuceriri amoroase

Sigură pe farmecele ei, Andreea este o femeie încă tânără, cu un corp atrăgător, corp în preajma căruia bărbaţii mereu au gravitat ca fluturii la bec sau ca muştele la miere. Lista ei de cuceriri este lungă. A fost combinată cu Cristi Chivu, Tudor Chirila, Horia Tecău, Tudor Vasile, Ovidiu Zegheru, Ştefan Culetu, Frederico Rivero, Frank Colin – fostul soţ al Mariei Marinescu – şi aşa mai departe, iar viitorul este deschis, însă, foarte probabil, ea aşteaptă acum să i se întâmple Relaţia, neapărat cu majusculă.

Iulia Vântur

Iulia Vântur ar putea ajunge la altar, în acest an, dacă relaţia cu Salman Khan se va îndrepta spre acea direcţie
Iulia Vântur ar putea ajunge la altar, în acest an, dacă relaţia cu Salman Khan se va îndrepta spre acea direcţie

Iulia Vântur este o burlăciţă relativ tânără, asta pentru că are doar 35 de ani. Peste două luni împlineşte 36, dar tot nu e grav. N-o să fie grav nici dacă tot burlacă va fi la 45 sau 55 ani, n-o să fie foarte grav nici dacă nu va reuşi să se mărite până la 65 sau chiar 75 de ani. Iar, dacă la 85 de ani, va fi tot nemăritată, nu va mai avea absolut nici o importanţă nici pentru ea, nici pentru bărbaţii pe care i-a iubit, cum ar fi Marius Moga sau Salman Khan, care nici ei nu vor mai fi tineri atunci când Iulia Vântur va avea 90 de ani.

Tania Budi

La 48 ani, Tania Budi este, de departe, decana de vârstă a burlăciţelor din acest grupaj, însă ea arată suficient de bine încât să pară, de la distanţă, dar nu neapărat de la mare distanţă, cu vreo douăzeci de ani mai tânără. Tania a iubit mult, dar altarul nu s-a lipit de ea.

Chiar dacă a iubit mult, Tania Budi nu a ajuns niciodată la altar, cu niciun bărbat
Chiar dacă a iubit mult, Tania Budi nu a ajuns niciodată la altar, cu niciun bărbat

Blondă, cu ochi albaştri, picioare frumoase şi bust generos, ea ar fi avut toate atuurile fizice să atragă atenţia vreunui prinţ, care să o ducă, călare pe câteva sute de cai-putere, la castelul lui, dar asta nu s-a întâmplat niciodată. În 1990, s-a combinat cu Cătălin Botezatu şi a fost cât pe ce să ajungă în faţa altarului, mai ales că mama lui Cătălin şi-ar fi dorit-o de noră. N-a fost să fie. În 1993, Tania a început o relaţie cu Dan Bittman, dar a fost o relaţie explozivă, cu năbădăi. Chimia a fost mai tare decât căsătoria.

Cei doi au mai fost văzuţi împreună în 2009, când au fost fotografiaţi ieşind dintr-un club din Capitală şi mergând acasă la ea. A fost o aventură nostalgică, în amintirea vremurile de altădată. Au mai recidivat o dată, într-o vară, semn că Taniei îi este foarte greu să îl refuze pe Bittman, iar lui Bittman îi este foarte greu să se desprindă definitiv de Tania. În 2007, se pare că frumoasa blondă a avut o scurtă relaţie cu Radu Vâlcan, dar totul nu a durat decât vreo câteva nopţi.

În 2009, Tania l-a cunoscut – în sens biblic, desigur – pe Lucian Viziru. Povestea lor de dragoste n-a durat decât o vară. La doi ani de la despărţire, şi-au aruncat vorbe grele, el spunând despre ea că este foarte geloasă şi posesivă, că nu este bună la pat şi că, atunci când i-a propus un menage à trois, ea a acceptat, dar toate acestea ţin deja de domeniul trecutului.

Tot de acelaşi domeniu ţin şi relaţiile pe care Tania le-a avut cu afaceristul Marian Burlacu (una scurtă, la sfârşitul lui 2011), când Burlacu se afla în proces de divorţ cu soţia sa însărcinată, şi cu Adrian Cristea, în 2012, când Prinţul tocmai se despărţise de Bianca Drăguşanu, dar relaţia lor n-a durat decât o lună şi aventura cu fotul fotbalist al lui Dinamo, Giani Kiriţă.

Tania Budi nu s-a căsătorit, dar măcar a trăit. Nu e nici o afacere, în fond, să te căsătoreşti fără să trăieşti.

(Răzvan Sava)
 

Citește și...