Doamna BALINT îşi răsfaţă ca la carte musculosul! A spart o mică avere cu „puiuţul” la Monaco!

Publicat: 26/06/2016 | 20:35
Doamna BALINT îşi răsfaţă ca la carte musculosul! A spart o mică avere cu „puiuţul” la Monaco!

La cei 42 de ani, Cătălina Balint, fosta soţie a stelistului Gabi Balint, dar şi fost manechin de renume, pare să fie mai activă ca niciodată, semn clar că povestea de dragoste cu mai tânărul său iubit îi prieşte acesteia.

O bună bucată de vreme nu a recunoscut că se iubeşte cu Lucian Albei, un „burlăcel“ musculos şi cu 15 ani mai tânăr decât ea. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, vă povestea în urmă cu câteva luni că relaţia lor a fost mai bine ţinută ascunsă decât un secret de stat, însă iată că acum fosta doamnă Balint a dat cărţile pe faţă şi a recunoscut că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu bărbatul de 28 de ani.

Cătălina Balint a făcut acest lucru în cel mai special şi romantic mod cu putinţă, cu ajutorul unei relaţii sociale, acolo unde a postat câteva imagini cu ea şi „puiuţul“ musculos, din vacanţa celor doi de la Monaco. Excursia a fost şi ea plină de însemnătate, asta deoarece că ex-doamna Balint a ales să îi facă cadou această escapadă iubitului ei care tocmai şi-a sărbătorit ziua de naştere în sfârşitul de săptămână care s-a încheiat. 

Tot ceea ce este probabil, pe respectiva excursie, Cătălina Balint pare să fi cheltuit o mică avere, dat fiind faptul că Principatul „Munegu” este binecunoscut drept una dintre cele mai scumpe destinaţii din lume. 

Cătălina Balint i-a făcut cadou „burlăcelului“ musculos o excursie la Monaco
Cătălina Balint i-a făcut cadou „burlăcelului“ musculos o excursie la Monaco

În urmă cu câteva luni vă povesteam că fosta soţie a lui Gabi Balint a început să se iubească în secret cu Lucian Albei, un binecunoscut instructor de fitness, pe care Cătălinei i s-a pus pata, chit că diferenţa de vârstă dintre cei doi este una destul de considerabilă. De asemenea, pe Lucian cu siguranţă vi-l amintiţi din scenele fierbinţi cu Daniela Crudu din piscină, atunci când instructorul a încercat să o cucerească pe focoasa brunetă, în show-ul “Burlăciţa”. N-a reuşit cu Crudu, dar uite că n-a picat rău, până la urmă cine merge la Monte Carlo de ziua sa? 🙂

Citește și...