Imagini interzise minorilor! DEEA de la ”Insula iubirii” a arătat tot într-un show privat

Publicat: 24/09/2016 | 00:00

Deea a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea ”Insula Iubirii” şi a demonstrat că este lipsită total de inhibiţii. Bruneta a intrat în competiţie alături de iubitul ei, Cristi, pentru a testa fidelitatea în cuplu şi a picat chiar ea în capcană. Deea a făcut sex cu ispita masculină Tomiţă în faţa camerelor de filmat, după doar câteva zile de la începerea concursului, ceea ce nu este de mirare având în vedere că ea e obişnuită să facă videochat.

Deea a făcut sex cu Tomiţă în faţa camerelor de luat vederi.
Deea a făcut sex cu Tomiţă în faţa camerelor de luat vederi.

Andreea Ienciu, cunoscută sub numele de Deea, şi-a făcut de cap cu Tomiţă în timpul emisiunii ”Insula Iubirii”, dar nu au rămas împreună după sfârşitul competiţiei. Bruneta şi-a încercat norocul şi la emisiunea ”X Factor”, însă nu a reuşit să ajungă în finală. Din dorinţa de a apărea din nou în faţa micilor ecrane, Deea s-a înscris în al doilea sezon de la ”Insula iubirii” ca ispită. De data aceasta, Deea a fost la un pas de a avea o aventură cu Robert, un concurent din competiţie, dar s-a oprit la timp. După ce s-a încheiat emisiunea, tânăra a mers la medicul estetician şi şi-a pus silicoane, deoarece nu era mulţumită de mărimea sânilor ei.

Deea a cântat la ”X Factor” alături de un tânăr pe nume George.
Deea a cântat la ”X Factor” alături de un tânăr pe nume George.

Deea era obişnuită cu camerele de luat vederi, înainte de a apărea la televizor, pentru că a făcut videochat, ceea ce explică faptul că nu a avut nicio reţinere în a face sex în faţa camerelor. Pe adresa de mail pont@cancan.ro, am primit imagini cu bruneta în plină ”acţiune”! Goală şi dezinhibată, Deea a avut grijă să îi facă fericiţi pe bărbaţii care au plătit să o vadă aşa.

Bruneta a făcut videochat.
Bruneta a făcut videochat.
Citește și...