LORA şi DOINIŢA OANCEA s-au evitat o seară întreagă! Au dat nas în nas la un eveniment şi nici nu s-au băgat în seamă

Publicat: 28/10/2016 | 16:18

Seara de joi a fost una puţin tensionată pentru două vedete de la noi, asta după ce au dat nas în nas la un eveniment şi nu s-au băgat absolut deloc în seamă.

Mai exact, ne referim la cântăreaţa Lora şi la actriţa Doiniţa Oancea, pe care CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, le-a întâlnit la un eveniment cu ştaif, care a avut loc în Capitală. Însă, pentru că între ele există de ceva vreme o rivalitate, care pare să se adâncească, ele nu şi-au vorbit absolut deloc. Mai mult decât atât, nu doar că nu au schimbat nicio vorbă, ci s-au evitat una pe alta câtă vreme a ţinut respectiva gală.

De asemenea, se pare că întreaga rivalitate dintre ele s-a iscat din pricina faptului că Lora a început să trăiască o poveste de dragoste cu Ionuţ Ghenu. Imediat ce s-a afişat la braţul acestuia, nimeni altul decât ex-ul Doiniţei Oancea, cele două nu şi-ar mai fi vorbit.

Aşadar, în seara care a trecut, cele două – cândva foarte bune prietene – nu s-au apropiat una de cealaltă şi s-au prefăcut că nu se cunosc. Nici măcar atunci când s-au făcut câteva poze de grup, Lora nu s-a apropiat de aceiaşi oameni pe lângă care era Doiniţa.

Betano.com: Intră în arena jocurilor de cazinou online, oriunde, oricând! (18+, Decizia ONJN nr. 3311 din 18.12.2015)

Citește și...