MADONNA a făcut o promisiune ŞOC! Totul pentru alegerile SUA: ,,Sex oral pentru cine o votează pe Hillary Clinton”

Publicat: 20/10/2016 | 10:05
MADONNA a făcut o promisiune ŞOC! Totul pentru alegerile SUA: ,,Sex oral pentru cine o votează pe Hillary Clinton”

Madonna a lăsat publicul cu gura căscată în Madison Square Garden, când susţinea un spectacol. Cântăreaţa făcut un anunţ la care nimeni nu se aştepta, a promis o partidă de sex oral oricui o va vota pe Hillary Clinton în detrimentul lui Donald Trump.

Blonda nu s-a ferit şi nu a făcut un secret că o susţine pe Hillary Clinton. Toată lumea a izbucnit în râs când a auzit ce a spus vedeta.

Şi, înainte de a introduce în scenă acest geniu al comediei, mai vreau să vă spun un singur lucru. Cine o va vota la alegeri pe Hillary Clinton împotriva lui Donald Trump, va primi de la mine un sex oral. Şi, credeţi-mă, sunt bună la asta”, a declarat Madonna în faţa numerosului public care se afla la concert.

Cea de-a treia şi ultima confruntare dintre Hillary Clinton şi Donald Trup înainte de alegerile prezidenţiale din 8 noiembrie a avut loc miercuri seara, la universitatea Nevada, şi a debutat în aceeaşi atmosferă tensionată ca şi precedenta. Cei doi au refuzat să dea mâna la urcare pe scenă, aşa cum este protocolul.

Citește și...