nicusor coroama

A facut senzatie, anul trecut, la Masterchef, reusind sa ajunga pana in finala, iar cateva luni mai tarziu a reusit sa bifeze inca un moment fericit in viata sa: s-a casatorit cu iubita sa, Geta.

Frumusetea lunii de miere le-a fost insa umbrita de un incident scandalos. Participanti la o emisiune TV, cei doi s-au certat ingrozitor, fara sa stie ca sunt filmati. Nicusor si Geta participau ca invitati la nunta a doi homosexuali, asa cum cerea regulamentul concursului. Nervos si gelos din cale-afara, Nicusor si-a certat proaspata sotie.

Nicusor Coroama

“C..va ce esti, panarama! Nu ma face pe mine fraier, ca-ti bag o palma de nu te vezi!”, i-a spus el.

Scandalul a continuat in curtea localului, unde el si-a apucat sotia puternic de maini si a inceput sa o acuze ca ii este necredincioasa. Cu lacrimi in ochi, ea l-a apostrofat pentru cuvintele grele pe care i le-a adresat: “Nu ti-e rusine la obraz sa-ti fie!”.

Zambitori, la un an de la nunta


Acum, la aporoape un an de la nunta, cei doi soti si-au facut aparitia la o serbare campeneasca in comuna suceveana Voitinel, “Stransura de Dealu Leahului”, organizata de Primăria şi Consiliul Local al comunei Voitinel pe 20 iulie, cu ocazia hramului Bisericii din localitate.

CITESTE SI

Un fost concurent de la MasterChef şi-a ameninţat soţia cu bătaia: "Îţi trag două palme. Panaramă ce eşti" Vezi un VIDEO DEMENŢIAL

Nicusor Coroamă, fost concurent MasterChef, a strâns o avere din nunta lui! A avut 11 perechi de nasi si un meniu ciudat

Nicusor si Geta se comporta ca doi indragostiti
Nicusor si Geta se comporta ca doi indragostiti
Din fotografii se vede ca cei doi au trecut peste momentele tensionate de anul trecut, parand mai indragostiti ca niciodata. S-au tinut in continuu de mana si si-au vorbit relaxati, semn ca dragostea adevarata poate trece chiar si peste jigniri dintre cele mai urate.

Sotii Coroamas-au distrat duminica, la o serbare campeneasca
Sotii Coroamas-au distrat duminica, la o serbare campeneasca


Au facut avere din cresterea oilor

Desi are numai 20 ani, Nicusor este mult mai matur decat il arata varsta. Inainte de a se insura, a locuit in comuna Vicovu de Jos, judetul Suceava, impreuna cu parintii, fratele si sora mai mici si strabunica lor.

nicusor coroama

El si familia sa se ocupa cu cresterea animalelor de mai bine de 10 ani si au reusit in tot acest timp sa-si faca o avere frumoasa.


sursa foto: BoBo Nicolae Agafiţei
Vlad Purice Photography
C.D.

Citeste despre:nicusor coroama masterchef, nicusor coroama homosexuali, nicusor coroama cresterea oilor


Share On Facebook