Și-a mărit bustul, și-a operat nasul, dar şi… Cum arată Nicoleta Nucă la plajă după ultimul “upgrade”

Publicat: 01/07/2020 | 23:50

Una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească a făcut senzație pe litoral! După ce a apelat la specialistul în consiliere medicală Ensar Duman, cu ajutorul căruia s-a ”tunat” din cap până-n picioare, cântăreața din Chișinău a răvășit mințile bărbaților cu fizicul ei. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini demențiale. Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor!

Nicoleta Nucă s-a remarcat mai întâi în show-ul ”X-Factor”. Cu frumusețea ei nativă și cu vocea excepțională a cucerit publicul, iar, la scurt timp după competiția de la Antena 1, artista din Chișinău s-a lansat în forță pe piața muzicală. Deși toată lumea o considera extrem de frumoasă, Nicoleta Nucă a apelat la medicul estetician, nemulțumită de anumite detalii ale aspectului fizic. (NU RATA: NICOLETA NUCĂ, MESAJ SURPRINZĂTOR PE TEMA CORONAVIRUSULUI: “FACEM PROVIZII CA PENTRU APOCALIPSĂ! MI-AȘ DORI CA ÎN LOCUL ACESTEI PANICI SĂ…”)

Cu ajutorul reputatului consilier medical Ensar Duman (www.ensarduman.ro), Nicoleta Nucă a ajuns de mai multe ori în Turcia, acolo unde s-a supus mai multor operații estetice. Și-a mărit bustul, și-a operat nasul, dar se pare că și-a modelat și posteriorul cu ajutorul specialiștilor  și sub îndrumarea atentă a consilierului medical Ensar Duman.

Acum, după ce s-a ”tunat” din cap până-n picioare, Nicoleta Nucă nu doar că atrage privirile tuturor, ci pur și simplu reușește, prin simpla apariție, să răvășeașcă mințile reprezentanților sexului tare. (VEZI ȘI: NICOLETA NUCĂ, BOMBĂ-SEXY. CARE ESTE ”REȚETA PERFECTĂ” A VEDETEI)

Nicoleta Nucă a făcut senzație pe plajă în Olimp

”Țiplă” la plajă!

Wekendul trecut, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Nicoleta Nucă pe o renumită plajă din stațiunea Olimp. De cum a pășit pe nisipul fierbinte, Nicoleta Nucă a reușit să devină centrul atenției.

Atmosfera de pe plajă a ajuns de-a dreptul sufocantă în momentul în care Nicoleta Nucă a renunțat la rochiță și și-a afișat trupul într-un costum de baie extrem de sexy, din două piese, care îi scotea în evidență formele senzuale. Inutil de menționat că reprezentanții sexului tare au reușit cu greu să își mute ochii de la bustul generos și posteriorul bombat al artistei. (VEZI ȘI: CUM SE SIMTE NICOLETA NUCĂ LA O SĂPTĂMÂNĂ DUPĂ CE A SUFERIT O OPERAȚIE LA OCHI. “ESTE DE NEDESCRIS SENZAȚIA CÂND…”)

Nicloeta Nucă a atras toate privirile pe plajă

Cine este Nicoleta Nucă

S-a născut pe 26 ianuarie 1994, la Chișinău, Republica Moldova. Interpretă de muzică ușoară și pop, Nicoleta s-a stabilit în România. În 2009, alături de Boris Covali, a câștigat Marele Premiu al Festivalului „Golden Wings” din Chișinău, distincția fiindu-le înmânată de către Dorin Chirtoacă, primarul de la acea vreme a Chișinăului. (VEZI ȘI: ”MÂINI-DIBACE” A MASAT-O LA PLAJĂ PE NICOLETA NUCĂ SUB PRIVIRILE VIGILENTE ALE IUBITULUI!)

În iulie 2004, a fost reprezentantul Republicii Moldova în cadrul Festivalului-concurs „Slaveanski Bazar” (secțiunea copii) de la Vitebsk, Belarus, interpretând piesa „Enigma lumii”. În 2014, a participat la emisiunea X Factor, unde a ajuns până în gale, împreună cu mentorul său, Ștefan Bănică Junior.  După această reușită, Nicoleta a lansat mai multe piese, câștigând și ceva premii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.