Andreea Marin
Micuta Violeta este un copil precoce care a dorit sa merga la scoala mai devreme decat trebuia

La toate s-a gandit Andreea Marin inainte sa plece in vacanta din Dubai si sa anunte, impreuna cu Stefan Banica si fiecare pe pagina sa de Facebook, ca urmeaza sa divorteze. Vedeta s-a ingrijit de bilete, rezervari, invoindu-si si fiica de la scoala.

Uneori,atunci cand are timp, Andreea Marin isi ia fiica de la scoala
Uneori,atunci cand are timp, Andreea Marin isi ia fiica de la scoala
Anul trecut, Andreea Marin a facut turul televiziunilor anuntand, mandra nevoie mare, ca fiica sa, Ana Violeta, merge la scoala desi are doar patru ani. La vremea respectiva, vedeta TV explica ca fiica sa este un copil precoce, care a asimilat materia de la gradinita in timp rapid, cadrele didactice sfatuind-o sa o inscrie pe micuta in clasa zero, in ciuda faptului ca avea doar patru anisori. "A ajuns la un nivel la care nu o mai poti tine pe loc. Isi doreste cat mai multe cunostinte, am vrut sa o tinem doi ani la acelasi nivel si am fost sfatuiti sa nu o facem pentru ca se va plictisi si va avea alte neajunsuri", a povestit Andreea Marin intr-o emisiune TV. Asa se face ca, fetita lui Stefan Banica a fost inscrisa la o scoala privata prestigioasa din Pipera- Tunari, a caror costuri sunt destul de piperate, parintii achitand peste 12.600 de euro pe anul de studiu. In acesta unitate, programa scolara cat si orarul vacantelor difera insa de cele stabilite in invatamantul de stat, elevii de "la privat" fiind chemati la cursuri pe noua ianuarie, cu cateva zile inaintea celor care urmeaza o scoala generala de stat.
Joi, 10 ianuarie, Stefan Banica si Andreea Marin au parasit tara, insotiti de fiica lor, anuntand ca divorteaza
Joi, 10 ianuarie, Stefan Banica si Andreea Marin au parasit tara, insotiti de fiica lor, anuntand ca divorteaza
Asta inseamna ca, pe 10 ianuarie, cand parintii sai au anuntat ca divorteaza si au parasit tara luand-o cu ei in vacanta, in Dubai, micuta Violeta ar fi trebuit sa stea acasa si sa merga zilnic la scoala. Cel mai probabil, micuta a fost invoita de la scoala de catre mama sa, fetita urmand sa lipsesca zece zile de la cursuri.
Asa arata scoala privata unde invata fiica lui Stefan Banica si a Andreei Marin
Asa arata scoala privata unde invata fiica lui Stefan Banica si a Andreei Marin
"La noi este un sistem diferit. Noi am luat vacanta pe 21 decembrie si am revenit la cursuri pe 9 ianuarie. Da, acum copiii, chiar si cei din clasa zero si clasa I sunt la cursuri. Au inceput de pe noua ianuarie", ne-a declarat un reprezentant al scolii private, mentionand ca, in sistemul lor, un copil de cinci ani nu poate sa fie decat in anul I de studiu, echivalentul clasei zero de la stat.

 

Simona Odorhean

 

 

 

Citeste despre:andreea banica, fetita, scoala, invoit, dubai


Share On Facebook