Și ei îi este rușine! Ce studii (nu) are, de fapt, Mihaela Rădulescu. Cum arăta vedeta Pro TV în tinerețe

Publicat: 16/08/2019 | 17:23
Și ei îi este rușine! Ce studii (nu) are, de fapt, Mihaela Rădulescu. Cum arăta vedeta Pro TV în tinerețe

Mihaela Rădulescu este privită ca o adevărată profesionistă, o vedetă de televiziune care se bucură de aprecieri de fiecare dată când apare ”pe sticlă”. Totuși, foarte mulți dintre fanii săi s-au întrebat și ce studii are preferata lor, iar răspunsu – cu siguranță – îi va surprinde.

Mihaela Rădulescu – supranumită ”Diva de Monaco” – câștigă sute de mii de euro din televiziune, iar asta se datorează, evident, talentului și porfesionalismului său. Dar frumoasa prezentatoare a emisiunii ”Ferma”, difuzată de Pro Tv, nu are… studii în domeniu. Mai mult, Mihaela nu și-ar fi dus până la capăt niciuna dintre facultățile pe care le-a început. Practic, vedeta nu are niciun fel de studii superioare. A început patru facultăți, însă nu a absolvit niciuna.

Mihaela Rădulescu a finalizat trei ani la Academia de Educație Fizică și Sport, doi ani de Filologie, unul de psihologie și alți trei de regie la Universitatea Hyperion. Practic ”Diva de Monaco” a rămas tot la nivel de studii medii, neavând nicio licență încheiată, conform unor surse din anturajul ei. Ceea ce, iată, nu a împiedicat-o să înregistreze succese televizate incontestabile.

Mihaela Rădulescu, ca și părăsită de Felix

Mihaela Rădulescu a povestit chiar în cadrul emisiunii pe care o prezintă, ”Ferma”, că a fost cât pe ce să fie… părăsită de Felix.

”De la asta era să mă părăsească Felix. Nu era din vina prăjiturii. Era pentru că nu i-am zis că mă apuc de gătit. El este genul acela care, dacă îi atingi lucrurile din casă și nu i le pui la loc, s-a terminat… M-am apucat de gătit eu în casa lui, fără să cer permisiunea, că era omul plecat și am zis că-i fac și eu o surpriză. Mamă, și când a venit ăla și a simțit miros de mâncare, în loc să facă fața aia de bărbat fericit că i-a gătit femeia, a început să țipe la mine: „Ce faci, mă, acolo? Ce-i cu mirosul ăsta? Ai luat alea din bucătărie? Ai gătit în vasele mele?’. El nu gătise niciodată și nici nu mai locuise cu vreo femeie în casă”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu.

Citește și...