Simona Halep și-a mai împlinit un vis: “Sunt fericită”. Liderul mondial în tenis și-a lansat site-ul oficial

Publicat: 02/12/2018 | 10:26

Simona Halep a trecut la nivelul următor! Sportiva din Constanţa a anunţat pe rețelele de socializare că că a lansat noul site personal, care va conţine toate noutăţile ce ţin de liderul 1 mondial. Frumoasa veste a venit chiar în ziua în care românii de pretutindeni au sărbătorit Centenarul.

Citește și: Mesajul transmis de Simona Halep pe 1 decembrie, Ziua Națională a României.: “Aş schimba sistemul din tenis, aş face ceva pentru copiii care au nevoie”

Simona Halep și-a lansat site-ul oficial chiar pe 1 decembrie 2018, de Ziua Națională a României – simonahalep.com este noul domeniu pe care fanii ei pot urmări programul numărului 1 WTA și toate noutățile despre cea mai bună jucătoare a lumii.

Pe pagina oficială a îndrăgitei tenismene există și un magazin virtual, acolo unde ea anunță că în curând vor putea fi găsite și produse lansate de ea sub brandul “S1mona”.

“Bună tuturor. Sunt fericită să vă anunţ că de astăzi noul meu site este funcţional.

Mergeţi pe www.simonahalep.com să fiţi la curent cu turneele la care voi juca şi toate noutăţile.

Sper să vă placă. Aştept păreri.

Ne vedem curând!”, a spus Simona Halep în video-ul care anunţă lansarea site-ului.

Simona Halep, turnee la care va participa în 2019

De asemenea, de pe site-ul Simonei Halep nu lipsește nici categoria dedicată fundației sale. Site-ul ei se deschide cu programul următoarelor turnee la care va participa.

Primele 3 din 2019 vor fi: Turneul WTA de la Sydney (7-13 ianuarie), turneul de Grand Slam Australian Open, desfășurat la Melbourne (14-27 ianuarie) și meciul de Fed Cup dintre Cehia și România, de la Ostrava (4-10 februarie).

My new website is live

De astazi noul meu site simonahalep.com este functional!Guys! My new website is now live. Check out www.simonahalep.com

Publicată de Simona Halep pe Sâmbătă, 1 Decembrie 2018

Citește și...