Simona Trasca ii tine lectii de sex fiului sau: „Mi-au disparut prezervative din geanta”. Ce reactie a avut blonda

Publicat: 09/03/2014 | 00:51

Orice ar face, Simona Trasca va ramane mereu un idol si o mama perfecta pentru fiul ei. Blonda si Fadi sunt inainte de toate foarte buni prieteni si discuta orice subiect. De curand, cei doi au avut de clarificat problemele legate de sex si de protectie.

Simona Trasca are o relatie extrem de apropiata de fiul ei Fadi. Din cauza faptului ca baiatul si-a pierdut de curand tatal, blonda a simtit nevoia sa discute cu el si problemele pe care normal le-ar fi discutat cu parintele lui.

Simona Trasca

Nu este pregatita sa vina acasa cu vreo iubita

Pentru Simona, fiul ei ramane in continuare mic, desi acesta a ajuns la varsta de 17 ani. Blonda parca nu ar vrea ca Fadi sa creasca, asa ca nu concepe inca ca a ajuns la perioada in care va veni cu fete acasa. „Nu sunt pregatita sa vina acasa cu vreo iubita. Cand mi-a zis prina data ca s-a sarutat cu o fata si, ma rog mai multe chestii, m-am socat si am plecat. Am vazut ca mi-au disparut prezervative, asa ca era sa-i mai zic. Suntem foarte apropiati, vorbim orice si in ultimul an si mai mult. De cand nu mai are tata. E mai mamos el asa si este foarte intelegator. Cred ca este si cel mai bun prieten al meu, care nu ma judeca si chiar daca fac eu rele, el incearca sa ma incurajeze. Cand toata lumea ma pune la zid, el ma incurajeaza”, spus Trasca.

CITESTE SI:

Va vine sa credeti? Simona Trasca se jeneaza sa vorbeasca cu fiul ei despre sex! Vezi cum i-a explicat ca nu doreste sa devina bunica

Simona Trasca nu e exemplu bun pentru fiul ei? Vezi cu ce a reusit baiatul de 14 ani sa o socheze pe Pamela de Romania!

Simona si Fady se inteleg foarte bine, de parca ar fi frati si de multe ori s-a intamplat ca lumea sa nu-I creada ca sunt mama si fiu

Vrea sa-l faca cantaret

Simona are deja planuri mari pentru fiul ei. Datorita faptului ca se invarte prin cercuri mondene, blondei i-ar placea ca fiul ei sa-i calce pe urme. Tanara a descoperit ca Fadi are talente actoricesti si inclinatii muzicale si spera sa il faca un mare artist.
„Fi-miu nu mi-a facut surpriza de 1 martie pentru ca nu eram acasa. Dar cand am ajuns acasa ma asteptau niste flori. Fi-miu are o voce foarte frumoasa si mi-as fi dorit sa cante, dar nu vrea. Mi-a zis ca nu vrea sa aiba de-a face cu lumea asta. Poate se ma razgandeste. Nu stiu, sper”, a mai spus Simona.

simona trasca

„Cand mi-a zis ca s-a sarutat cu o fata si ma rog, mai multe chestii, m-am socat si am plecat” (|Simona Trasca)

Denisa Macovei

Citește și...