Sloturi cu tematică inspirată din filme

Autor:
Publicat: 13/08/2020 | 18:14
Sloturi cu tematică inspirată din filme

Acțiune, super eroi și multă adrenalină. Personaje celebre, povești care rămân în memoria tuturor pentru foarte mult timp, pe care ai șansa să le trăiești în timp ce te distrezi pariind și câștigând bani reali. Sloturile inspirate din filme sunt printre cele mai distractive pe care le poți juca vreodată la cazinoul stradal sau online ales.

Sloturile video inspirate din filme celebre sunt intens îndrăgite de cinefili dar nu numai. Tematicile bine dezvoltate ce aduc din emoția filmului în experiența jucătorului reprezintă o atracție pentru fiecare parior în parte. Iar când mizezi pe bani reali sau poate doar alegi varianta demo doar pentru distracție, ce poate să fie mai interesant decât să fii înconjurat de personajele tale preferate? Pentru mai multe variante de joc, atât pe calculatorul personal cât și varianta de mobil, accesează https://casino.com.ro/ și găsește sloturile cu eroii tăi favoriți, apoi intră în lumea magică a filmului și câștigă bani reali.
Dezvoltatorii de sloturi lucrează îndeaproape cu studiourile mari de film de pe piață pentru a crea sloturi imaginative și extrem de inventive. Cele mai multe dintre ele ies în evidență pentru grafica remarcabilă, materiale video autentice, preluate din film și detalii unice care aduc jocul la viață. În orice categorie de cinefil te-ai încadra, există sloturi tematice care o să te captiveze și la care o să te întorci mereu. Vezi care sunt cele mai populare sloturi inspirate din marile ecranizări de Hollywood.

Jurassic Park

Cine nu-și mai amintește fiorul pe care l-am trăit cu toții în anii 90 când Steven Spielberg a adus la viață dinozaurii din Jurassic Park? Filmul a fost un hit instant și rămâne la fel de apreciat și astăzi, alături de întreaga serie. Așa că nu e de mirare că Microgaming a creat slotul inspirat din film, cu care a avut un real succes pe piața jocurilor de noroc.
Un lucru ce-l face cu adevărat special este faptul că jocul este primul care folosește efectul Parallax Scrolling ceea ce-i dă o notă de realism ieșită din comun. Cadrul în care se desfășoară acțiunea jocului este o junglă extrem de detaliată ce reacționează la diferitele acțiuni ale rotirilor gratuite, ce schimbă cadrul bazat pe diferite locații din film.
În ceea ce privește specificațiile slotului, acesta dispune de 5 role și în total, 243 de linii de joc ce îți dă șanse multiple de combinații câștigătoare. Simbolurile jocului sunt bineînțeles dinozaurii din film: T-Rex, Brachiosaurus, Triceratops și Dilophosaurus. Cu toții îți aduc bonusuri, ocazii de multiplicare și multe rotiri gratuite, la o cotă RTP de 96,67%.

Rocky

După mulți ani, Rocky Balboa rămâne luptătorul preferat al tuturor. Iar iubitorii de acțiune apreciază enorm efortul celor de la Playtech de a aduce povestea lui Rocky în cazinourile online. Cu o configurație standard de 5 role și 25 de linii, jocul se folosește de personajele cunoscute din film, sub formă de simboluri Wild sau Scatter. Acestea îți aduc o grămadă de bonusuri, rotiri gratuite până la 25 de jocuri gratis. Mai mult de atât, slotul te încântă cu bonusul Knockout, în care intri în ring cu rivalii lui Rocky și după fiecare rundă câștigătoare, te alegi cu câștiguri în bani reali, la o cotă RTP de 95,02%.
Pe lângă ocaziile mari de câștig, slotul Rocky este iubit de jucători pentru grafica spectaculoasă dar mai ales pentru inserarea de video-uri din film, putând să-l vezi pe Rocky în acțiune. Detaliu ce îți crește nivelul de distracție iar astfel rămâi captivat de întreaga acțiune pe tot parcursul rundei de joc.

Gladiator

Atunci când te gândești la cele mai cool sloturi inspirate din filme, Gladiator nu are cum să treacă nemenționat. Playtech a dezvoltat acest slot, bazându-se pe filmul cu același nume regizat de Ridley Scott, cu Russell Crowe și Joaquin Phoenix în rolurile principale. O să te întâlnești cu personaje renumite din film, care apar ca simboluri bine plătitoare în joc, încadrate într-o grafică excepțională.
Activând pe 5 role și 25 de linii de joc, slotul te întâmpină cu două tipuri de bonus: Gradiator și Coliseum. Primul presupune o combinație de 9 căști de gladiator care te premiază direct în bani reali în timp ce al doilea îți aduce până la 24 de rotiri gratuite. Toate aceste bonusuri și oferte compensează pentru cota RTP de 94,1%, alături de jackpot-ul progresiv, astfel încât iubitorii poveștii istorice a Gladiatorului să se bucure la maxim de experiența de joc, păstrându-și șansele mari de câștig.

Grease

Încearcă-ți norocul la jackpot-ul progresiv, în ritm de Rock n’ Roll, alături de Sandy și Danny, faimoasele personaje din muzicalul Grease. Playtech se folosește de multe alte personaje din film sub forma unor simboluri Wild și Scatter, care-ți vor ține companie. Ele îți aduc și șansa de a câștiga bani reali și multe rotiri gratuite, cu bonusurile Sweetheart Wild, Summer Nights sau Better Shape Up – titlul celebrei melodii de pe coloana sonoră a filmului. Toate sunt dispuse pe 5 role și 20 de linii de joc, la o valoare RTP de 94,4%.
Așa cum a demonstrat-o de multe ori, Playtech are o vastă experiență în a crea sloturi inspirate din producții de film uriașe ce au cucerit întreaga lume. Folosindu-se de filmări autentice, pe care le încadrează într-o grafică ce te cucerește, Grease este unul din sloturile pe care nu le poți rata.

The Matrix

Știai că filmul Matrix a împlinit oficial 20 de ani de la lansare? Considerat în continuare unul dintre cele mai bune filme SF din toate timpurile, Matrix stă la baza slotului semnat de Playtech. Morpheus, Trinity și Agentul Smith apar ca simboluri cu funcție de extindere. Evident, Neo este un simbol Wild, substitut pentru orice alt simbol necesar combinației câștigătoare. Acționând pe 5 role și 50 de linii de joc, slotul dispune de bonusuri care-ți oferă jocuri gratuite nelimitate, bonusul Pisica Neagră și multe alte rotiri gratuite, cu o cotă RTP de 95,14%.
Jocul captează perfect esența filmului, cu un decor negru în timp ce bine-cunoscutul cod verde Matrix curge în fundal. Funcția specială Déjà Vu Shuffle este o reminiscență fantastică la una dintre cele mai memorabile scene din film, lucru ce te va face să vrei să-l revezi imediat după ce îți revendici câștigurile.