ȘOC în Bundesliga! Jurgen Klinsmann PLEACĂ de la Hertha Berlin!

Autor: Sabin P.
Publicat: 11/02/2020 | 14:35
ȘOC în Bundesliga! Jurgen Klinsmann PLEACĂ de la Hertha Berlin!

Mandatul lui Jurgen Klinsmann la Hertha a luat sfârșit după doar 10 meciuri. Tehnicianul de 55 ani a demisionat din funcție, citând lipsa de suport din partea clubului. În schimb, oficialii de la Berlin se declară stupefiati de decizia lui Klinsmann.

Accesează pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză sportivă și pronosticuri din România!

Adus cu surle și trâmbițe la Hertha, fostul selectioner al Germaniei, Jurgen Klinsmann, părăsește gruparea din Bundesliga după 76 de zile. Tehnicianul a stat pe banca „Bătrânei Doamne” timp de 10 meciuri, reușind 3 victorii, 3 remize și 4 înfrângeri. Klinsmann lasă Hertha pe locul 14 în clasament, cu 23 de puncte, la 6 distanță de formațiile ce retrogradează. În Cupa Germaniei, echipa din capitală a fost eliminată în optimile de finală, de Schalke.

Ca antrenor am nevoie de încrederea oamenilor pentru această misiune, care nu a fost totală. Unitatea, coeziunea şi concentrarea sunt elementele esenţiale, în special în lupta pentru evitarea retrogradării. Dacă ele nu sunt garantate, nu îmi pot exploata potenţialul ca antrenor şi nu îmi pot asuma în totalitate responsabilitatea. Am preluat clubul în noiembrie, într-un moment dificil, însă acum suntem la şase puncte peste zona retrogradării, deşi am avut meciuri dificile. Sunt convins că Hertha îşi va îndeplini obiectivul, de a rămâne în prima ligă„. și-a motivat Klinsmann decizia de a demisiona, prin intermediul unui mesaj pe Facebook. În schimb, oficialii Herthei se declară surprinși, conform comunicatului oficial al grupării germane.

Liebe Herthaner, auf diesem Wege sage ich ein ganz herzliches Dankeschön an alle Spieler, Fans, Zuschauer, Betreuer…

Publicată de Jürgen Klinsmann pe Marţi, 11 februarie 2020

Citește și...