alcan

Cadavrul unui tanar in varsta de 19 ani din comuna Tarnava (Judetul Sibiu) a fost gasit intr-un canal descoperit, miercuri seara. Alex era pasionat de muzica hip-hop si era cunoscut ca “Alcan”.

Prietenii spun ca l-au vazut cu 24 de ore inainte, iar dupa ce a consumat cateva tigari cu marijuana, nimeni nu a mai stiut nimic de el. Cauza mortii nu este cunoscuta deocamdata si va fi stabilita in urma efectuarii necropsiei. Cazul a fost preluat de catre lucratorii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Medias.

alcan

Cazul a fost preluat de catre lucratorii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Medias.

Alex plecase de acasa seara trecuta. In aceasta dimineata mama sa i-a anuntat disparitia. El a fost identificat in baza descrierii facute de mama sa in momentul in care a anuntat ca acesta este de negasit.

alcan
Primele raspunsuri vor veni in acest caz in momentul efectuarii necropsiei, in urma careia se va putea stabili incadrarea juridica, daca a fost vorba de o moarte accidentala sau de un omor.
 

 BLACK FRIDAY 2014: Televizoare Ultra HD, sisteme home cinema, aparate foto, videoproiectoare si navigatii GPS la reducere

BLACK FRIDAY 2014: Laptopuri, sisteme desktop, telefoane, tablete, monitoare, imprimante si scannere la reducere

Cadavrul tanarului a fost gasit intr-un canal din curtea unui imobil cu mai multe locuinte sociale. Prietenii au venit aici pentru a-i aprinde cate o lumanare.

groapa


D.C.

Citeste despre:rapper, gasit mort, alex, murit


Share On Facebook