Șoc în showbiz-ul românesc. Vedeta, în comă profundă, după un accident rutier cumplit

Publicat: 23/04/2019 | 15:45

Veste șoc în showbiz, o vedetă autohtonă a suferit un cumplit accident rutier, în urma căruia a stat în comă profundă. Blondina se afla în mașină cu prietena ei și alte persoane, când le-a ieșit în față o mașină și s-au răsturnat.

Rellys Tonu are o poveste de viaţă impresionantă, vedeta a avut parte de clipe cumplite, când a fost la un pas de moarte și i s-a spus că s-ar putea să nu mai meargă niciodată.

„La 17 ani am avut un accident grav de maşină. Eram în maşină cu prietena mea şi alte câteva persoane. Ne-a ieşit o maşină în faţă şi ne-am răsturnat. Eu am fost rănită cel mai grav. Am stat în gips un an. Eu am fost în comă şi m-am trezit după câteva zile. Mi s-a spus că aş putea să nu mai pot merge niciodată. Şoferul a fugit de la locul accidentului, acesta nu a fost găsit doi ani de la accident. Cu credinţă am putut să-mi revin”, a spus Rellys Tonu „Agentia Vip”.

Rellys, pe numele ei real Raluca Tonu, este un fotomodel care a cunoscut celebritatea după ce a câștigat o serie de titluri de miss și a pozat nud în reviste dedicate bărbaților.

Citește și...