Șoc la Kanal D! Andreea Mantea a făcut anunțul: „Am luat o decizie: Plec!”

Publicat: 12/06/2019 | 09:57

De-a lungul emisiunii ”Puterea Dragostei”, Andreea Mantea a avut de ”înfruntat” ieșirile nervoase ale concurenților și concurentelor, enervându-se – la rândul ei – de foarte multe ori. Frumoasa prezentatoare a reușit să readucă lucrurile ”pe linia de plutire”, de fiecare dată, însă recunoaște că toate aceste episoade tensionate au afectat-o.

Invitată în emisiunea moderată de Teo Trandafir, Andreea Mantea nu s-a ferit să ia în calcul o decizie drastică. Și a insistat asupra comportamentului deplasat al unora dintre concurenți. Mai mult, Andreea spune că lumea face ”mișto” de ea în mediul online, fiindcă ”urlă” în timpul emisiunii.

„Am luat o hotărâre. Ce fac concurenţii a ajuns la un alt nivel. Dragostea îşi spune cuvântul, pe ei îi apucă toate stările, aruncă prin casă cu diverse. Am luat o decizie: plec! De ce să mai ţip? De ce să facă mişto lumea de mine pe site-urile de socializare că urlu? Mai bine plec! Dacă nu am tăia la montaj, s-ar închina oamenii, unde s-ar ajunge. Dar mă bucur că se întâmplă aşa, pentru că concurenţii au început să lupte pentru ce doresc. A intrat o fată nouă în casă. Nu vă zic cum arată! Toţi băieţii au sărit pe ea. Singurul cuplu din casă este pe cale să… Dacă ei aşa arată puterea dragostei, eu ce să le fac?”, a spus Andreea Mantea în urmă cu puţin timp la Teo show.

Andreea Mantea: ”De ce să facă mişto lumea de mine pe site-urile de socializare că urlu?”

Citește și: DE RUȘINE, ANDREEA MANTEA NU MAI FACE PLAJĂ ÎN COSTUM DE BAIE. CUM ARATĂ ÎNSĂ TRUPUL EI ÎN BIKINI

Andreea Mantea: ”Mă trezesc de dimineața, încerc să-l păcălesc pe David…

Andreea Mantea și fiul ei, David, s-au mutat în urmă cu mai multe luni la Instanbul, acolo unde vedeta filmează pentru show-ul “Puterea dragostei”. Recent, prezentatoarea TV a acordat un interviu în care a dezvăluit dacă este sau nu gravidă. Totodată, a vorbit și despre modul cum s-a adaptat copilul ei, la noua stare de fapt.

Nu, nu sunt însărcinată! Mă trezesc de dimineața, încerc să-l păcălesc pe David să-și ia toate tratamentele naturiste pe care i le ofer: vitamine, miere, sucuri naturale, smoothie-uri, tot felul de fructe, de legume și ducem așa o muncă asiduă de lămurire. Astfel începe fiecare dimineață de-ale mele, cu explicații despre cât de importante sunt fructele și legumele în viața noastră. După care David pleacă la grădiniță, apoi îmi fac și eu rutina de dimineață, tot un fel de rețetă a sănătății, cu fel și fel de smoothie-uri și ceaiuri, fructe, legume. Dacă am timp merg să și alerg, dacă nu am timp, fug la muncă direct”, a declarat Andreea Mantea.

Vezi și aici: ANDREEA MANTEA A FĂCUT ANUNȚUL! ESTE SAU NU ÎNSĂRCINATĂ PENTRU A DOUA OARĂ

Citește și...