SOCANT! Anamaria Mocanu a ajuns la politie intr-un dosar de PROSTITUTIE! E acuzata ca a facut sex pe 5.000 de euro

Publicat: 10/12/2013 | 00:05
SOCANT! Anamaria Mocanu a ajuns la politie intr-un dosar de PROSTITUTIE! E acuzata ca a facut sex pe 5.000 de euro

Anamaria Mocanu traieste adevarate clipe de cosmar. Asistenta TV are dosar penal de prostitutie pe numele ei, fiind acuzata ca a primit 5.000 de euro pentru o partida de sex. Cazul este de-a dreptul uluitor, daca tinem cont ca sunt implicati si doi celebri manelisti.

Totul a inceput in luna aprilie a acestui an, cand Anamaria si sora ei, Gabriela, au fost chemate de doi interpreti de muzica lautareasca – Susanu si Cristian Rizescu – pentru un videoclip. Fetele au acceptat si s-au prezentat in comuna Botoroaga din judetul Teleorman, unde au participat la filmari.

1

Lunile au trecut, videoclipul a aparut pe piata, insa, zilele trecute, Anamaria a avut parte de o mare surpriza, trezindu-se cu politia la usa si afland ca exista un dosar penal de prostitutie pe numele ei. Mai precis, roscata este acuzata ca a primit 5.000 de euro pentru a intretine relatii sexuale chiar in discoteca din comuna unde se filmase videoclipul buclucas.

2

M-am trezit cu doi domni politisti la ora opt dimineata batand la usa. Am deschis usa, mi-au dat pe cineva la telefon, domnul respectiv s-a prezentat si mi-a zis sa ma prezint la sediul IGP. Intr-o ora au revenit cu citatia. A doua zi am fost la Sectia 14, am prezentat buletinul si am dat o declaratie. Mi s-a deschis dosar de prostituie„, a declarat Anamaria Mocanu la Antena 1.

3

Lucrurile sunt cu atat mai ciudate cu cat asistenta TV nici nu stie cine i-a facut plangerea penala. Mai mult, nici oamenii legii nu au vrut sa o clarifice in acest sens. „M-au intrebat: ‘Ti s-a propus suma de 5.000 de euro pentru favoruri sexuale?’. Am spus ca nu. Am cerut detalii, am cerut nume. Nu stiu de ce am fost implicata. Habar nu am cine mi-a facut plangerea. Acolo am fost eu, sora mea, cei doi interpreti, doi camerameni si paznicii„, a mai spus Anamaria Mocanu.

Acesta este videoclipul filmat in comuna Botoroaga:

J.D

Citește și...