(P) EXCLUSIV! Super prețuri la apartamente de două și trei camere în zona Tunari!

Publicat: 14/05/2018 | 14:16

Ești în căutarea locuințe la care ai visat o viață întreagă? Atunci, noi îți venim în ajutor cu o propunere de inegalat, noul proiect al companiei Elite Residențial din zona bună a Capitalei cu siguranță îți va stârni curiozitatea.(CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE CEA MAI PUTERNICĂ ORGANIZAȚIE MAFIOTĂ A ROMÂNIEI. CE SCRIE ÎN „CODUL SFÂNT” AL ACADEMIEI INFRACTORILOR)

 

Vrei un apartament spațios și amplasat într-o zonă bună, atunci imobilul ce va fi finalizat în mai puțin de două luni din strada Tunari Nr.14 este soluția perfectă. Proiectul pe care societatea cu capital 100% românesc, Elite Residențial, îl dezvoltă în sectorul 2 din București dispune de șapte apartamente, dispuse astfel: un apartament de patru camere în suprafață construită de 133 mp și terase aferente acestuia de 28 mp, trei apartamente cu trei camere de 75 mp utili și trei apartamente de două camere de 50 mp utili.(CITEȘTE ȘI: PREMIERUL ISRAELIAN A SĂRBĂTORIT VICTORIA NETTEI BARZILAI DE LA EUROVISION 2018 CU „DANSUL GĂINII”. IMAGINILE SUNT VIRALE)

Pentru detalii suplimentare reprezentantul Elite Residențial vă stă la dispoziție. Contact: 0722905905

Soluția ideală pentru locuința mult visată. Proiectul din strada Tunari 14, sector 2, Bucuresti. 

Profită de oferta Elite Residențial

Apartamentele pot fi achizitionate cu sau fară finisaje interioare. Prețul acestora este cuprins între 90000 și 115000 euro tva inclus, pentru apartamentele cu două camere, pretul de 115 000 euro având inclus și un loc de parcare. Prețul unui loc de parcare este de 15000 euro tva inclus și pot fi achizitionate și separat. Apartamentele de trei camere au prețul cuprins între 140.000 și 170.000 euro tva inclus și beneficiază de un loc de parcare în subteranul imobilului. Prețul apartamentului de patru camere este cuprins între 250000 și 400000 euro și beneficiaza de două locuri de parcare.(NU RATA, AICI: ALEX ERBAȘU A DEVENIT TĂTIC PENTRU PRIMA DATĂ! CE NUME A ALES PENTRU BEBELUȘ ÎMPREUNĂ CU SOȚIA LUI)

Apartamentele sunt complet finisate, au încălzire în pardoseală, uși interioare și exterioara Pinum, tâmplărie de termopan Gealan, băi complet utilate și centrală proprie. Detalii suplimentare legate de finisaje se detaliază la sediul nostru din Charles de Gaulle, nr 3-5. În acest moment, apartamentele se vând cu avans de 30-50%, diferența de plată urmând a fi achitată la data predării apartamentului, nu mai târziu de 30 iulie 2018.

Pentru detalii suplimentare reprezentantul Elite Residențial vă stă la dispoziție. Contact: 0722905905

Casa visurilor tale se afla la Elite Residential Projects

Elite Residential Projects  a fost inființată ca o societate cu capital privat românesc, al cărei domeniu principal de activitate îl constituie dezvoltarea imobiliară.  Deşi nouă pe piaţa românească de profil, datorită lucrărilor de bună calitate şi a gradului mare de diversitate a acestora, firma şi-a creat un portofoliu de clienţi fideli, fiecare realizare purtand amprenta profesionalismului, a pasiunii, a energiei şi a entuziasmului unor profesionisti de exceptie.

Societatea se afla într-un permanent proces de perfectionare, avand totodata grija ca personalul propriu sa aiba un nivel ridicat al conduitei profesionale, al comportamentului, dezvoltand in acelasi timp relatii de colaborare corecte si trainice cu partenerii sai arhitecti, ingineri de structuri, designeri, furnizori si producatori de materiale de constructii.

Obiectivul de baza al companiei noastre este de a oferii servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului.

Citește și...