victor ponta

Desi a mai ramas o saptamana pana alegeri, majoritatea romanilor stiu pe cine vor vota in turul doi al scrutinului. Diferenta dintre Voctor Ponta si Klaus Iohannis este colosala!

Dupa cele aproape 10 procente care au facut diferenta in primul tur de scrutin intre Victor Ponta si Klaus Iohannis, un sondaj realizat de institutul SOCIOPOL arata ca mai bine de jumatate din electorat este decis sa voteze cu actualul premier.

Victor Ponta

Astfel, potrivit datelor sondajului SOCIOPOL, al doilea care vine sa confirme Victoria clara a lui Victor Ponta in turul 2, arata ca acesta ar obtine 55% dintre voturi, in timp ce contracandidatul sau, Klaus Iohannis, doar 45 %.

Datele vin sa confirme statistica unui alt sondaj realizat de CSCI, care sustinea ca Victor Ponta va castiga alegerile cu un scor de 55%. Acest sondaj a afost realizat in perioada 5-7 noiembrie.

Politicianul a stat de vorba cu batranii satului
Politicianul a stat de vorba cu batranii satului


Perceptie de invingator: Ponta, castigator

Potrivit aceluiasi sondaj SOCIOPOL, 59% dintre cei chestionati sunt convinsi ca invingator va iesi in turul doi Victor Ponta, in timp ce 22% dintre ei merg pe mana lui Iohannis.

Astfel, in ciuda agitatiei candidatului Klaus Iohannis, pentru care au fost organizate manifestari contr-acost in orase importante ale tarii, diferenta dintre el si Victor Ponta ramane de 10 procente. Probabil, una dintre cauze este data de fuga lui Klaus Iohannis de dezbateri.

 

Citeste despre:sondaj victor ponta, sondaje alegeri 2014, sondaj sociopol victor ponta


Share On Facebook