soso

Soso, sau Sorin Fisteag, a fost la 22 de ani primul castigator al celebrei emisiuni Big Brother. Chiar daca nu s-a mai auzit nimic de el, tanarul, care acum are 33 de ani si locuieste inca in Germania, acolo unde lucreaza ca medic.

In urma cu mai bine de 12 ani, Soso a castigat marele premiu la Big Brother, iar de atunci, viata lui s-a schimbat complet.

soso

Cu banii castigati de la Big Brother, tanarul i-a folosit chibzuit. A calatorit mult, s-a distrat si si-a ajutat familia.

soso

In ultima perioada, Soso s-a schimbat radical. Dovada sta in imaginile pe care tanarul le-a facut publice pe contul de socializare. Sorin are barba si parul i-a mai crescut, iar look-ul pare ca il prinde de minune.

Citeste

O mai tineti minte pe Andreea Vasile de la “Big Brother”? Cum arata si cu ce se ocupa acum!

Fosta concurenta "Big Brother" a refuzat sa pozeze in Playboy! "A fost unul dintre regretele mele pe care..."

soso

 

A dat Romania pe Germania

Tanarul Soso, ca multi alti tineri, a decis ca Romania nu mai are ce sa ii ofere, asa ca luat drumul Germaniei. “In Germania m-am mutat strict pentru cariera. Eram in acel punct din viata in care cariera trebuia sa fie pe primul plan. Asa ca am analizat situatia, si cum un rezidentiat in Romania pentru mine nu intra in calcul din foarte multe motive cunoscute de toata lumea. Am invatat foarte multe in cei 3 ani si ceva de rezidentiat, poate mai multe decat as fi reusit in Romania”, ne-a spus Sorin, in urma cu mai bine de un an.

L.L

Citeste despre:soso, soso big brother


Share On Facebook