Soția îl acuză pe bossul de la ”Cetățenie” că și-a abuzat copiii psihologic: ”Îi ține ostatici în casa bunicii paterne” + ”A produs cu fiica noastră un filmuleț cu tentă sexuală”

Autor: I.D.
Publicat: 06/09/2019 | 22:49

Ies la iveală detalii halucinante din scandalul de divorț dintre Andrei Tinu și Alberta, femeia care i-a dăruit doi copii. De fapt, cei doi micuți au rămas și ”miza” cea mai importantă în acest proces de separare. Ambii își aduc acuzații, însă motivul pentru care Alberta cere ordin de protecție pentru copiii, aflați încă la domiciliul tatălui, este șocant! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obținut informații exclusive în acest caz. 

După ce Andrei Tinu, președintele Autorității Naționale pentru Cetățenie (ANC), s-a hotărât să-și încheie socotelile cu fosta parteneră de viață și a intentat acțiunea de divorț, Alberta, femeia cu care a fost căsătorit patru ani, a început demersul pentru a-și lua cei doi copii alături de ea.

(Citește și BOSSUL DE LA “AUTORITATEA PENTRU CETĂȚENIE”, FILMAT SĂRUTÂNDU-SE LA BERLIN CU NOUA IUBITĂ!)

 De curând a fost pronunțată o hotărâre judecătorească definitivă, provizorie, prin care locuința copiilor a fost stabilită la mamă, în Franța, și pe care acum încearcă să o pună în executare silită. Iar acest procesul nu este singurul demers prin care Alberta încearcă să țină cât mai departe cei doi copii de Andrei Tinu.

Ea a cerut inclusiv un ordin de protecție pentru ei, tot în instanță, invocând motive absolut șocante.

În fapt, a precizat (n.r. Alberta) că împotriva minorilor T___ E__, în vârstă de 4 ani și jumătate și T___ M____, în vârstă de 2 ani și jumătate s-au produs violențe psihologice, fiind necesară, în temeiul Legii nr.217/2003 protejarea legăturilor personale ale acestora cu mama lor. 

A explicat că după pronunțarea deciziei definitive prin care s-a stabilit în mod provizoriu domiciliul copiilor în Franța, s-a deplasat la locuința acestora, însă intimații i-ar fi interzis să-i mai vadă.

A precizat că în toată această perioadă intimatul i-ar fi permis în mod sporadic să vadă copiii video, iar din data de 24 iunie 2019 nu ar mai fi avut acces nici video la copii, intimatul trimițându-i doar niște poze cu minorii

A menționat că minorii sunt abuzați psihologic de intimați, aceștia fiind învățați să nu mai vorbească cu mama lor și fiind ținuți ostatici în casa bunicii paterne de către tată și de către bunica paternă, minora T___ E__ fiind pusă să repete faptul că nu o mai iubește pe mama sa și că vrea să stea cu tatăl și cu bunica paternă.

A susținut că intimatul-tată nu i-a spus unde a deplasat minorii la mare și a precizat că nu crede că aceștia ar fi în siguranță fiind supravegheați de o persoană de aproape 70 de ani”, se arată în întâmpinarea depusă de Alberta. 

Filmuleț cu tentă sexuală, invocat în acuzații

Bomba abia acum urmează! Ca să-i convingă pe judecători să emită ordinul de protecție, ea vorbește și despre un presupus episod în care fetița lor ar fi ajuns protagonista unui filmuleț cu tentă sexuală.

”…  există un pericol social ridicat prin alienarea minorilor de către intimați, iar comportamentul intimaților de a o folosi pe minoră împotriva mamei generează consecințe ireparabile asupra relațiilor dintre mamă și minori; a mai susținut că în trecut minorii au fost abuzați emoțional și psihologic prin producerea de către intimatul-tată a unui filmuleț cu tentă sexuală, la această activitate participând și intimata I_____ E_____ (n.r. bunica paternă) care încuraja verbal minora, în vârstă de aproximativ 4 ani, să execute atingeri cu caracter pornografic”, se arată în motivarea instanței. 

(Citește și UN BOGĂTAȘ FAIMOS ÎN ROMÂNIA A DESCOPERIT CĂ LOGODNICA (DESIGNERIȚĂ CUNOSCUTĂ) ÎL ”TRADUCE” CU MILIONARUL MURFATLAR! ADULTERUL S-A COMIS ÎNTR-UN ”HOGEAC” SECRET ÎNAINTEA NUNȚII

Judecătorii nu au fost convinși de probele care au însoțit aceste declarații destul de grave, așa că au fost nevoiți să-i respingă acțiunea.

”În cauza dedusă acestei judecăți, instanța notează că din probele administrate nu au fost relevate acțiuni de violență psihologică asupra copiilor T___ E__ și T___ M____, înregistrările audio-video neprezentându-i pe copii ca fiind speriați sau având vreo stare de tensiune și/sau suferință psihică.

Pe de altă parte, instanța observă că din probele administrate, se poate stabili existența unei stări conflictuale între părinții minorilor, pretinse victime ale tatălui și ale bunicii paterne, cauzată de despărțirea părților și de o procedură nefinalizată de divorț, care generează anumite resentimente și frustrări de ambele părți, concretizate în mai multe proceduri judiciare civile și penale. 

Față de cele prezentate, instanța consideră că sunt neîntemeiate cererile care compun solicitarea de emitere a unui ordin de  protecție pe un termen de trei luni respectiv: obligarea intimaților la păstrarea unei distanțe de 300 de metri de copiii T___ E__ și T___ M____, precum și obligarea intimaților să urmeze consiliere psihologică și psihoterapie în condițiile Legii nr.487/2002, republicată, în condițiile în care nu a fost dovedit în cauză că aceștia ar prezenta vreun pericol pentru viața, integritatea fizică și psihică a minorilor reprezentați de petenta  din prezenta cauză.

  Pe cale de consecință, instanța urmează să respingă ca neîntemeiată cererea de emitere a unui ordin de protecție față de intimații T___ A_____ și I_____ E_____”, se arată în decizia instanței. 

Cine deține dovezi sau informatii despre acest joc interesant ne poate scrie la pont@cancan.ro sau, pe Whatsapp, la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...