„Spaima Bucurestiului” a facut sex dupa gratii. Nutu Camataru s-a iubit nebuneste cu Brazilianca

Publicat: 27/02/2014 | 19:45
„Spaima Bucurestiului” a facut sex dupa gratii. Nutu Camataru s-a iubit nebuneste cu Brazilianca

Ion Balint, cunoscut drept Nutu Camataru, si-a consumat dupa gratii prima noapte de amor cu proaspata sa sotie, Claudia

Multi viseaza la ea, insa nici unul nu are curaj sa o spuna cu voce tare, si asta pentru ca ar starni furia  lui Ion Balint, zis Nutu Camataru sau “Spaima Bucurestiului”.
Respectiva femeie este nimeni alta decat Claudia, careia i se mai spune si “Brazilianca”, fosta amanta a lui Ion Balint si actuala nevasta.
Cei doi s-au casatorit la inceputul acestei luni la inchisoarea Rahova, acolo unde este inchis Nutu.

Lucrurile au mers ca unse

Claudia i-a cucerit inima fratelui lui Sile Camataru
Claudia i-a cucerit inima fratelui lui Sile Camataru

Nutu si “Brazilianca” s-au iubit nebuneste in camera intima a inchisorii, iar lucrurile au mers ca unse. Potrivit surselor noastre, “Spaima Bucurestiului” a intrat emotionat in camera intima, lucru perfect normal, avand in vedere ca este inchis de mai bine de un an, iar pana acum a fost nevoit sa tina “post”. Insa, la iesire, situatia era schimbata, iar Nutu si Claudia zambeau, semn ca totul si toate au functionat perfect.
Mai greu a fost cu despartirea, si asta pentru ca “Brazilianca” nu prea mai voia sa se desparta de barbatul ei si-l tinea in brate.

Doua ore  de dragoste pe luna

nutu camataru

Potrivit regulamentului inchisorii, Ion Balint avea voie sa stea cu “Brazilianca” in camera intima timp de 48 de ore dupa casatorie. Insa aceasta intalnire nu va fi si ultima, si asta pentru ca Nutu Camataru va putea in continuare sa se intalneasca cu Claudia dupa gratii, cu conditia sa fie cuminte si sa respecte regulamentul inchisorii.
“Spaima Bucurestiului” se va putea iubi timp de doua ore in fiecare luna cu “Brazilianca”, insa, in cazul in care se va gandi sa divorteze de aceasta, isi va lua adio de la sex cat timp va sta dupa gratii. Si asta pentru ca nu va mai avea acces la camera intima, chiar daca se va recasatori ulterior.

CITESTE SI…Regizorul care a facut un documentar despre Nutu Camataru, dezamagit total!

A divortat de Lidia

Nutu si fosta sa sotie in vremurile bune
Nutu si fosta sa sotie in vremurile bune

Ion Balint a divortat de Lidia, mama copiilor sai la sfarsitul anului trecut. Cei doi s-au inteles in privinta despartirii atunci cand s-au intalnit in sala de judecata, ambii fiind arestati, astfel ca divortul a fost pronuntat prin acordul lor, iar Lidia va purta in continuare numele de Balint.
Fostii soti Balint au si un copil minor, iar judecatorii au stabilit ca de acesta sa aiba grija bunica lui, avand in vedere ca amandoi parintii sunt in prezent in puscarie.(B.G.)
 

Citește și...