Ștefan Stan renunță azi la burlăcie. Avem primele imagini de la cununia secretă!

Publicat: 14/11/2019 | 12:14

Cântărețul Ștefan Stan a renunțat azi la burlăcie! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă în exclusivitate primele imagini de la cununia civilă a câștigătorului de la “Vocea României” cu aleasa inimii sale. Ceremonia a fost organizată în mare secret, însă, în urmă cu puțin timp, s-a aflat totul despre pasul important făcut de artist la nicio lună de când mama lui a murit.

Citește și: Cine este, de fapt, soția lui Ștefan Stan. Câștigătorul de la Vocea României este în culmea fericirii

Ștefan Stan și iubita secretă s-au căsătorit azi

Ștefan Stan și femeia pe care o iubește enorm și-au unit astăzi destinele. Cununia a început puțin după ora 12:00 la Starea Civilă a Sectorului 6 din București. În ziua în care s-a însurat, cunoscutul cântăreț i-a avut alături pe prietenii săi apropiați, iar printre aceștia s-au numărat: Doinița Oancea, Pepe și Sorin Mierlea.

Citește și: Ce declarație de iubire i-a făcut soția lui Ștefan Stan la scurt timp după cununia civilă

Partenera de viață a primului câștigător de la “Vocea României” a ales să poarte un costum alb în locul tradiționalei rochii de mireasă. Frumoasa brunetă a avut însă o apariție extrem de sexy și provocatoare datorită decolteului generos de la sacou… pe care și “l-a acoperit” din când în când cu superbul buchet de mireasă.

Ștefan Stan și partenera lui, alături de câțiva invitați înainte de cununia civilă © CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România
Ștefan Stan și partenera lui, alături de câțiva invitați înainte de cununia civilă © CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România

În urmă cu două zile, îndrăgitul artist a postat o poză emoționantă cu iubita lui, pe care o ținea protectiv, iar în dreptul imaginii a scris următorul mesaj subliminal: “12:00/14/2019 ☘️❤️🙏… #life #change #best #moment”. Doar rudele și prietenii apropiați au știut despre ce este vorba exact.

Ștefan Stan – biografie

Ștefan Stan este un cântăreț român de muzică blues-soul, născut pe 2 iulie 1977 în București. El a locuit o perioadă destul de lungă în celebrul New York și a devenit celebru după ce a câștigat primul sezon al emisiunii “Vocea României” de la Pro TV. Carismaticul artist a început să lucreze de la vârsta de 16 ani și a muncit în fabrică, pe șantier și a cântat prin baruri.

“S-a scris cum ca am fost sarac, ca mi-au lipsit multe, ceea ce nu-i adevarat. Am avut tot ce mi-am dorit si nu mi-a lipsit nimic. Nu am fost un copil sarac. Mama m-a trimis insa la munca pentru a invata sa apreciez tot ceea ce primesc, ca sa ma obisnuiesc cu munca. Am inceput sa muncesc de la 16 ani, nu din cauza dificultatilor financiare, ci pentru ca parintii mei au incercat sa ma invete ce inseamna munca si care este valoarea banului. Sa pot aprecia valoarea banului si sa invat ca lucrurile se obtin prin munca. Am invatat sa ma feresc de omul prost si de femeile nervoase”, a declarat Ștefan Stan în cadrul unui interviu oferit în urmă cu ceva timp jurnaliștilor de la revista VIVA!.

Știre în curs de actualizare.

Citește și...