Steven Gerrard îl compară pe Ianis Hagi cu „pâinea feliată”!

Publicat: 23/08/2020 | 06:42
Steven Gerrard îl compară pe Ianis Hagi cu „pâinea feliată”!

După evoluțiile modeste din acest început de sezon, Ianis Hagi a intrat în gura presei și a fanilor de pe „Ibrox”, însă managerul său, Steven Gerrard, îl apară.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

La finalul partidei cu Livingston, scor 0-0, în care Ianis Hagi a fost schimbat, fanii și foștii jucători ai lui Rangers l-au criticat pe român. Cu toate acestea, Steven Gerrard a intervenit imediat și îl apară. „Vorbind despre Ianis Hagi, nu a avut cel mai bun meci cu Livingston, asta e sigur. Dar nu pot pune la îndoială atitudinea sau dorința sa. Este un copil care știe când a jucat bine și când nu a făcut-o. Ce e mai bun din partea lui încă nu a venit. Împotriva lui Braga și după, a fost cel mai bun lucru de la pâinea feliată încoace, astfel că reacția asupra evoluției sale cu Livingston probabil că reflectă reacția asupra întregii echipe”, a declarat Gerrard pentru presa scoțiană. În final, „Ștevie G” a concluzionat: „Suntem la un club unde oamenilor le place să arate cu degetul către anumite persoane.”

După disputa lui Rangers cu Livingston, Kris Commons, analist TV, a fost primul ce l-a criticat pe Hagi după evoluția sa. „Ce oferă acum Hagi? A fost înlocuit în primul meci cu Aberdeen, după ce nu a contribuit cu nimic, și a fost schimbat și cu Livingston după o oră. Are zero goluri și zero pase decisive în acest start de sezon și a fost o figură banală în toate cele patru partide ale echipei sale”. De asemenea, Kris Boyd, fostul jucător al lui Rangers, a ținut să își ofere și el părerea despre acest subiect. „Cred că Ianis Hagi nu a făcut nimic din punct de vedere al implicării. Nu vreau să-i pun o etichetă, dar, să fiu sincer, a părut dezinteresat, iar Rangers a plătit mulți bani pe el.”