Striptease, sex şi depravare în şcolile din România. Cazurile care fac de râs învăţământul românesc

Publicat: 10/11/2012 | 16:58
Striptease, sex şi depravare în şcolile din România. Cazurile care fac de râs învăţământul românesc

Învăţământul în şcolile româneşti nu mai este ce-a fost. Pe lângă cazurile în care profesorii depăşesc normele didactice şi se transformă în adevăraţi tirani pentru elevi, nici aceştia din urmă nu par prea interesaţi să înveţe carte.

Dintre cazurile care au provocat un adevărat scandal în invăţământul românesc, la loc de cinste stau domnişoarele care, fără nicio urmă de ruşine, fac striptease în faţa colegilor. Sălile de clasă sunt transformate în baruri de noapte, spre amuzamentul celorlalţi elevi, care încurajează astfel de gesturi depravate.

Unul dintre primele cazuri de acest fel s-a petrecut în liceul Lazăr Edeleanu din Nădodari. Două tinere, dezinvolte si lipsite de inhibiţii, se dezbracă în faţa clasei, în timp ce colegii lor filmează şi le încurajează să-şi continue acţiunile.

După ce înregistrarea a apărut pe internet, sancţiunile nu s-au lăsat aşteptate: 500 de lei amendă, nota trei la purtare şi preaviz de exmatriculare pentru cele două fete care au confundat mersul la şcoală cu distracţia în club.

Scandalul din liceul din Năvodari nu a împiedicat şi alte eleve să-şi arate nurii la şcoală. O altă domnişoară a decis să facă show erotiv în clasă, renunţând la lenjeria intimă în faţa colegilor.

O altă înregistrare, tot dintr-o sală de clasă, arată nu doar indolenţa elevilor vis-a-vis de şcoală, dar şi nepăsararea cadrelor didactice. O elevă, chemată la catedră de profesoara ei, se atinge lasciv şi dansează în faţa acesteia din urmă, care se preface că nu vede nimic.

 

Ultimul caz de acest fel a avut loc chiar luna aceasta, în toaleta unei şcoli. Doi elevi au fost surprinşi şi filmaţi în timp ce făceau sex oral în toaleta şcolii, în pauza dintre ore.

 

Citește și...