Studioul BMW-urilor aurii îşi schimbă sloganul – We Create Top Models

Publicat: 10/07/2019 | 19:58
Studioul BMW-urilor aurii îşi schimbă sloganul – We Create Top Models

Cum industria divertismentului online pentru adulţi este într-o continuă creştere şi generează sume ameţitoare de bani, concurenţa în rândul agenţiilor de recrutare este acerbă. Campaniile de marketing şi publicitate diferă de la studio la studio, dar majoritatea anunţurilor de angajare videochat promovează ideea unor câştiguri financiare impresionante cât ai bate din palme.

Există totuşi un studio de videochat în Bucureşti care a ales să se detaşeze de efectul de turmă din domeniu şi de clasica întrebare “Vrei să fii independentă?“, venind astfel cu o abordare diferită. Studioul cu maşinile aurii parcate în toata Capitala se laudă cu un nou slogan – We create top models.

Top model în videochat?

Charm Studio, un nume deja cunoscut printre studiourile de videochat, cu peste 7 ani de experienţă în domeniu, se adresează tinerelor ambiţioase care îşi doresc să fie mai mult decât un Alt model de videochat. În condiţiile în care în România există peste 100.000 de fete care activează în sfera divertismentului virtual adresat adulţilor, este lesne de înţeles că şi încasările diferă: de la câteva sute la zeci de mii de dolari pe lună.

Diferenţa esenţială dintre un model de videochat mediocru şi un model de top este făcută, la prima vedere, de numărul de zerouri din cont. Dintr-un sâmbure aruncat întâmplător pe pământ poate creşte un vlăstar, dar pentru a culege cele mai bune fructe pomul trebuie îngrijit şi plantat în condiţii optime. Aşa stau lucrurile şi în videochat: în spatele unui model de succes stă o echipă de oameni dedicaţi şi pasionaţi care se ocupă încontinuu de formarea şi promovarea modelului.

Charm Studio – pepinieră de top modele

We create top models, noua filosofie de brand Charm Studio, se traduce prin mai mult de 30 de premii adunate la evenimentele naţionale şi internaţionale din industria videochatului şi de peste 20 de modele care lună de lună câştigă mai mult de 15.000$.

Ba mai mult de atât, mărturie a faptului că Charm Studio a devenit o pepinieră de top modele este şi povestea Lorenei. În cei aproape 2 ani de colaborare cu cel mai bun studio videochat din România, ea a reuşit să adune în cont fabuloasa sumă de 1 milion de dolari. Ea este exemplul concret că un sâmbure plantat în solul potrivit şi lăsat în grija celor mai buni se poate transforma într-o livadă de poveste.

Dacă îți dorești să faci parte și tu din echipa modelelor de top, poți contacta studioul-vedetă chiar aici: www.charmstudios.ro

Citește și...