Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Super femei şi totuşi…înşelate! Ele sunt vedete de la noi care au suferit, dar au mers mai departe

Super femei şi totuşi…înşelate! Ele sunt vedete de la noi care au suferit, dar au mers mai departe

De: Cancan 20/11/2016 | 17:49

Sunt femei de succes, se bucură de simpatia publicului şi nu trec niciodată neobservate. Sunt dorite de mulţi bărbaţi şi nu duc lipsă de admiratori, dar cu toate acestea vă vine sau nu să credeţi şi ele au fost înşelate şi dezamăgite de partenerii lor chiar atunci când toate lucrurile păreau că merg perfect. Mai jos veţi putea citi povestea vedelor înşelate de partenerii lor.

Teo Trandafir a fost înşelată de Constantin Iosef

Teo Trandafir a fost foarte fericită când, în luna iunie a lui 2012, s-a căsătorit cu Constantin Iosef, fost rugbist, de care se îndrăgostise nebuneşte. Nunta lor a fost intens mediatizată, dar aceste focuri de artificii ce irumpeau din reflectoarele aţintite asupra nu le-au fost de bun augur. În luna decembrie a aceluiaşi an, Teo a anunţat că divorţează, fără să ofere prea multe detalii despre această intempestivă ruptură. La doi ani după divorţ, a ieşit la iveală că fostul sportiv avea o relaţie paralelă cu o femeie pe nume Manuela, în vârstă de 43 de ani, divorţată, mamă a unui băiat de 14 ani. În 2014, Constantin Iosef a oferit următoarea declaraţie: „Teo a fost persoana nepotrivită, dar providenţială. În urma căsătoriei amândoi am avut de câştigat. Ea s-a întors în televiziune aşa cum şi-a dorit, iar eu, datorită ei, am regăsit-o pe Manuela, care este marea mea dragoste. M-am reîntâlnit cu ea după divorţ, în momentul în care prietenii noştri comuni au pus-o la curent cu ce mi se întâmplase. Este total fals ceea ce s-a insinuat, cum că din cauza ei m-am despărţit de fosta soţie. Eu şi Teo nu ne potriveam, eram total diferiţi, ne certam de fiecare dată când ieşeam, pentru că aveam percepţii diferite“.

Roxana Ionescu a fost înşelată de Laurenţiu Gheorghe

Când s-a căsătorit, în 2006, cu Laurenţiu Gheorghe, Roxana era foarte tânără, n-avea decât 21 de ani şi o carieră în plin avânt. Cu câţiva ani înainte, Roxana era dansatoare într-un club de noapte din Capitală, şi sânii ei, naturali şi imenşi, ca nişte magneţi de carne, atrăgeau priviri înfometate. Laurenţiu era un tânăr om de afaceri, care nu putea să n-aibă ochi pentru o pereche de sâni mai degrabă neprihăniţi. O vreme, Roxana şi-a văzut de drumul ei în viaţă. A făcut parte din echipa Ciao Darwin, un show de la Antena 1 prezentat de Dan Negru. Supranumele de Mama Natură i s-a tras de la Ciao Darwin. În 2004, Roxana a apărut pentru prima dată în Playboy, stricându-le puţin socotelile fetelor care nici cu silicoane nu se puteau apropia de dimensiunile pe care le avea bustul Roxanei. Au urmat apoi emisiunile Tablou de nuntă la Antena 1, unde a fost prezentatoare, şi Vreau să fiu mare… vedetă, unde a fost coprezentatoare. Inevitabilul s-a produs pe 6 mai 2006, când Roxana s-a căsătorit cu Laurenţiu Gheorghe, cununia religioasă având loc la Biserica Sfânta Maria, unde, cu ani în urmă, se cununaseră şi părinţii ei. Naşi de cununie le-au fost nişte buni prieteni, şi nu este lipsit de interes, ba din contră, că naşa avea o soră dispobibilă, pe nume Roxana. Tot Roxana. Cu această Roxana a înşelat-o Laurenţiu, ani la rând, pe Roxana.

Primul semnal de alarmă privitor la relaţia soţului Roxanei cu sora naşei lor de cununie l-a tras revista Ciao! în 2008, însă nu este exclus ca relaţia lui Laurenţiu cu Roxana-amanta să fi început mai demult, că doar nu s-au cuplat atunci când au fost fotografiaţi împreună.

La începutul verii lui 2011, revista Spy publica un material în care se spunea că Roxana se află în pragul divorţului. Ceva era putred în căsnicia ei, iar spectrul despărţirii era aproape. Roxana participa atunci, pentru prima oară, la concursul „Dansez pentru tine“, şi, până la apariţia acelui material, Laurenţiu nu venise nici măcar o dată în platou ca să o susţină, după cum nu fusese prezent nici atunci când colegii de emisiune au sărbătorit-o pe Roxana cu ocazia zilei ei de naştere: împlinise 26 de ani pe 22 aprilie, într-o vineri.

Divorţul a survenit în 2012 şi, după o pauză de un an şi jumătate de refacere sentimentală, Roxana l-a cunoscut pe Tinu Vidaicu, patron unui club din Timişoara, cu care vedeta este împreună şi în zilele noastre.

Alina Chivulescu a fost înşelată de Mihai Cuptor

Când s-a căsătorit, în 1999, cu omul de afaceri Mihai Cuptor, Alina Chivulescu, devenită între timp o femeie de 42 de ani, era foarte frumoasă. Avea câteva titluri de miss la rever şi tocmai absolvise Academia de Teatru şi Film. El deţinea afaceri prospere, fiind denumit la acea vreme Regele Imobiliarelor. O regină a frumuseţii nu se putea să nu se înţeleagă bine cu un rege al imobiliarelor, căci dintotdeauna frumuseţea a făcut casă bună cu casele de bani. Alina s-a înfierbântat rapid la pieptul lui Cuptor şi, la scurt timp după căsătorie, li s-a născut un fiu, Michael, care a venit pe lume la o clinică din Elveţia. Când lucrurile păreau să meargă perfect (afacerile lui prosperau, ea avea succes cu serialul La Bloc de la Pro TV, unde juca un personaj pe nume Bella), deasupra căsniciei lor au început să se îngrămădească nori negri, aducători de furtună.

Unul dintre aceşti nori avea conturul Cosminei, o verişoară primară a Bellei, pictoriţă şi designer, absolventă a Academiei de Arte Plastice, de care soţul Bellei a început să se apropie periculos de mult. Un alt nor, la fel de negru, avea conturul unui film erotic de lung metraj „Alien Abduction: Intimate Secrets“ (1996), în care Alina jucase goală-goluţă şi care l-a înfuriat foarte tare pe Cuptor atunci când a aflat despre el. Filmul erotic şi verişoara Cosmina au pus definitiv capac căsniciei Bellei cu Mihai Cuptor. Cei doi au divorţat în 2003. Cosmina şi Mihai Cuptor s-au căsătorit în 2009 şi, în 2011, au făcut o fetiţă, Michelle Ryana, născută la Nisa, unde omul de afaceri deţine o casă. Fiul Bellei şi fetiţa Cosminei sunt, în acelaşi timp, şi verişori, şi fraţi, ceea ce nu e chiar puţin lucru. Suferinţa Alinei cauzată de divorţ a fost adâncită de relaţia pe care fostul soţ a avut-o ulterior cu verişoara ei primară. Actriţă de telenovele, Alina a trăit în viaţa reală o telenovelă cu un scenariu halucinant, semn că telenovelele sunt o specie de filme extrem de realiste.

„Viaţa bate fimul“ nu este doar o expresie. Viaţa chiar bate filmul de-adevăratelea. Şi, ca tacâmul telenovelistic să fie complet, Cuptor şi Cosmina s-au despărţit între timp. Nu se ştie însă dacă motivul despărţirii a fost vreo verişoară primară de-ale Cosminei. Anul acesta, Bella s-a afişat împreună cu Dan Chişu. Cei doi fuseseră iubiţi, pentru o scurtă perioadă de timp, în urmă cu douăzeci de ani şi, cum-necum, s-au reîndrăgostit unul de celălalt.

Răzvan Sava

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția lui s-au despărțit
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Imaginile care TREBUIE VĂZUTE cu Zendaya! E mai sexy ca niciodată
Imaginile care TREBUIE VĂZUTE cu Zendaya! E mai sexy ca niciodată
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
EXCLUSIV: Cine a făcut-o pe Bianca Comănici să plângă pe TikTok: „Cineva care îmi plăcea”
EXCLUSIV: Cine a făcut-o pe Bianca Comănici să plângă pe TikTok: „Cineva care îmi plăcea”
"Am călătorit în timp". Profesor ieșit din comă a fost în anul 3906 și știe...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai valoros
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai...
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Pască fără aluat. Rețeta lui Sorin Bontea
Pască fără aluat. Rețeta lui Sorin Bontea
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Pariul incredibil pus de milionarul român care construieşte un castel în România! „Stăteau ţăranii şi se închinau”
Pariul incredibil pus de milionarul român care construieşte un castel în România! „Stăteau ţăranii şi...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
EXCLUSIV! Matteo, dezvăluiri inedite din postura de tată:
EXCLUSIV! Matteo, dezvăluiri inedite din postura de tată: "Fericirea este pe măsură". La ce provocări...
Alexandru Ciucu, surprins în public alături de o nouă femeie. Alina Sorescu a reacționat dur: „Adevărul iese întotdeauna la suprafață”
Alexandru Ciucu, surprins în public alături de o nouă femeie. Alina Sorescu a reacționat dur:...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...