SUPER-IMAGINI. Cea mai iscusită… din România a făcut senzaţie la Mykonos. Fente imperiale… ”Prinţesa RCA-urilor” şi o colegă de la ASF au luat un elicopter ca să ia prânzul pe altă insulă!

Publicat: 30/06/2017 | 00:00

Cristina Bădănoiu, cunoscută ca "Prinţesa RCA-urilor" deoarece lucrează la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), instituţia care controlează piaţa asigurărilor, a făcut senzaţie pe Instagram cu pozele din vacanţa din Mykonos, Grecia! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini fabuloase cu sexoasa brunetă, care şi-a permis o mega-aroganţă: a luat un elicopter din Mykonos, insula în care se afla, pentru a lua prânzul pe o altă insulă!  (CITEŞTE ŞI: Erotomanul Mahmurel a lovit năpraznic la ziua ”Prinţesei RCA-urilor”. A dat iama în invitate, în timp ce logodnica stătea la masă...)

Cristina Bădănoiu îşi permite astfel de „fente”, nu vă faceţi griji că buzunarul i-ar fi grav afectat. Potrivit informaţiilor noastre, Cristina Bădănoiu ar avea în Grecia un „sponsor”, care ar finanţa extravaganţele brunetei sexy. Şi nici dacă nu le-ar finanţa acesta, nu ar fi dramatic, întrucât ”Prinţesa RCA-urilor” este responsabilă cu supravegherea la ASF şi este plătită, aşa cum CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit AICI, cu nu mai puţin de 20.000 de lei pe lună! Plus toate combinaţiile care decurg dintr-un astfel de post.

Cristina Bădănoiu se distrează în stil regulamentar la Mykonos cu nimeni alta decât Catrinel Frîncu, fosta soţie a lui Radu Frîncu (VEZI AICI DEZVĂLUIRI DESPRE RADU FRÎNCU). Catrinel Frîncu, ce a însoţit-o pe Bădănoiu şi în călătoria cu elicopterul, este şi ea angajată la ASF, iar, potrivit presei centrale, ar avea o remuneraţie lunară care s-ar situa între 5.500 şi 8.500 de euro lunar. La fel, plus combinaţiile aferente.

Până să ajungă la ASF, Cristina Bădănoiu a avut mai multe job-uri foarte bine plătite, pe care le-ar fi obţinut, spun voci din târg, prin intervenţia unor bărbaţi puternici. De altfel, Cristina a înnebunit numeroşi domni din România, atât căsătoriţi, cât şi holtei. O eventuală listă ar cuprinde chiar şi politicieni celebri, dar ne limităm să spunem că printre cei care au fost atraşi de farmecele sexy-brunetei se află Adrian Mutu şi Alin Petrache, fostul preşedinte al Comitetului Olimpic Român (COSR) şi fiul temutului Şefu’, dar şi Remus Truică, Amiran – patronul casinoului Marriott etc. (VEZI AICI IMAGINI INTERZISE MINORILOR CU CRISTINA BĂDĂNOIU ŞI ALIN PETRACHE) Farmecele sale i-au adus chiar supranumele de „cea mai iscusită… din România”.

În ultima ei declaraţie de avere, Cristina Bădănoiu trecea două apartamente în Bucureşti (şi nu orice apartamente, ci unele de lux), un Mercedes din 2015, bijuterii în valoare de 150.000 euro şi alte obiecte, pe care nu le specifica, în valoare de alte 30 de mii de euro. Probabil obiectele respective erau genţile Chanel şi Hermes, pe care „Prinţesa RCA-urilor” le-a purtat deseori în ieşirile sale publice.

Trecând prin mai multe domenii de activitate (a lucrat inclusiv la Senat până să ajungă la ASF), domnişoara Cristina nu e străină nici de domeniul fotbalistic, exceptând relaţia cu Briliantul. Chiar când criza financiară pătrunsese şi în România, în 2009, Cristina Bădănoiu a fost numită – prin intermediul unui iubit jurnalist la Realitatea şi mână dreaptă a lui Sorin Ovidiu Vântu – director de marketing al echipei de fotbal Rapid Bucureşti.

Remuneraţia pe care bruneta o încasa de la Rapid în acea perioadă grea pentru toate domeniile era de nu mai puţin de 42.000 de euro anual! George Copos a rămas uimit când a aflat ce salariu avea directoarea de marketing a clubului Rapid şi a încheiat colaborarea cu ea. N-a pierdut mare lucru Cristina Bădănoiu, mai ales că Rapid se află acum în faliment, iar ea a devenit… „Prinţesa RCA-urilor”.  (NU RATA, AICI: Imaginile care o vor înnebuni pe Diana Dumitrescu. Al ei a sărbătorit-o în secret pe iscusita ”Prinţesă a RCA-urilor”)

Citește și...